Sportclub Rekken contracteert nieuwe hoofdtrainer

Arno Knapen

Met veel enthousiasme delen we met jullie mee dat Arno Knapen de nieuwe hoofdtrainer wordt van Rekken 1 met ingang van komend seizoen.

Arno heeft een rijke voetbalhistorie als speler en trainer. Als speler heeft hij bij verschillende clubs gespeeld, en als trainer heeft hij teams gecoacht in verschillende competities en niveaus. Bovendien heeft hij een passie voor het ontwikkelen van jong talent en het creëren van een positieve teamdynamiek.

Arno zal bij Sportclub Rekken verantwoordelijk zijn voor de coaching en training van ons eerste elftal. Hij zal werken aan het verbeteren van het spel zowel tactisch als technisch, en niet onbelangrijk: het opbouwen van een sterke teamgeest en het behalen van sportieve successen.

Wij zijn ervan overtuigd dat Arno de juiste persoon is om ons team naar een hoger niveau te tillen. Zijn ervaring en kwaliteit als trainer, gecombineerd met zijn passie voor het spel, zullen zeker bijdragen aan de ontwikkeling en ambitie van onze club.

We heten Arno van harte welkom bij Sportclub Rekken en wensen hem veel succes en plezier in zijn nieuwe functie als hoofdtrainer.

Technische Commissie Sportclub Rekken

Gerelateerde berichten

Comments are closed.