Rekken VR1 pakt 3 punten

⚽️ Zondag 12 februari ⚽️   Nadat velen van ons de avond ervoor alvast een voorproefje namen van het carnavalsleven🎭, was het weer tijd om ons de volgende ochtend voor te bereiden op de tweede wedstrijd na de winterstop. We namen het op tegen een gewaagde tegenstander, Meddo.

Na een eerder in het seizoen gespeelde nederlaag waren we gebrand om de punten mee naar huis te nemen (en met een verjaardagscadeau voor Sanne terug te komen🎁).    Na het horen van het fluitsignaal begonnen we dan aan de eerste helft. Beide partijen wisten kansen te creëren, maar niet te scoren. Totdat vlak voor tijd Demi met een voorzet over de rechterkant de bal voor het goal wist te krijgen, en met enig geluk dat de tegenstander het ons makkelijk maakte door een eigen goal te scoren. Zo gingen we de rust in met een 0-1 voorsprong.   Na de warme thee en de aanwijzingen van de coaches was het al weer tijd voor de tweede helft. Al gauw bleek dat beide partijen nog niet uitgepraat waren en elkaar nog veel te vertellen hadden. Ondanks het gebabbel wisten we nogmaals te scoren dankzij Demi en de assist van Marlynn. De 0-2 voorsprong was maar van korte duur, want niet veel later kon Lisa de bal uit het net vissen 🎣 . Met nog 20 minuten op de klok werd er tot de laatste minuut alles gegeven om de voorsprong te behouden. Hard werken werd beloond, want zo konden we met een 1-2 overwinning en de drie punten terug naar Rekken.