De wedstrijd van Barry

Begin januari werden we door het school-vrienden team van Barry benaderd om tegen/samen met elkaar een zaalvoetbalwedstrijd te spelen.
” Zoals je misschien weet gingen we jaarlijks met een groep vrienden zaalvoetballen. Barry was hier ook een vaste kracht.
Nu lijkt het mij leuk om het zaalvoetbal dit jaar samen te doen met en tegen Barry’s team (jullie) Rekken 5. Dit om weer mooie herinneringen te maken gekoppeld aan een fanatiek (maar niet al te best) potje voetbal. Als het jullie leuk lijkt wil je dan bij jouw team informeren of meerdere mensen dat zouden willen? ”  Natuurlijk geweldig om een wedstrijd ter ere van Barry te spelen! Op zaterdagavond 18 februari was het dan zover en gingen we per fiets/auto richting sporthal de Els om van 20.00 uur tot 22:00 uur een paar partijtjes te spelen. 10 spelers , aanhang , Tilde , toeschouwers , geblesseerde spelers , jeugd , van alles was aanwezig om er een mooie voetbal-avond van te maken.  Een prachtige houten vloer en een plofbal dat was voor de veld-voetballers toch wel even wennen. Er werden wedstrijden van 12 minuten gespeeld en dat bleek met 3 teams en een mee-spelende zijwand toch nog een hele opgave. Maar de wintercup bleek niet voor niets en met de conditie zat het wel goed. De snelheid van Barry werd wel aan beide kanten node gemist. De uitslagen deden er niet toe alhoewel gezegd moet worden dat Heino regelmatig het net vond en zijn scorings-brul nog nagalmt in de sporthal.  Na afloop mocht natuurlijk het gezellige Barry-biertje niet ontbreken in de kantine en werden mooie herinneringen opgehaald. Ook werden cafe Zeezicht en Oli zijn huis nog bezocht ?!  Tilde , Rekken5 en het school-vrienden team hadden een prachtige avond !!

 

 

Gerelateerde berichten

Comments are closed.