Rekken lijdt minimale nederlaag tegen Unisson

Sportclub Rekken heeft de spectaculaire overwinning van vorige week geen goed vervolg kunnen geven. Op eigen veld werd er met 0-1 verloren van BSC Unisson, die voor het eerst dit seizoen drie punten pakten. Rekken is na drie speelronden terug te vinden op de achtste plek in de 4e klasse B.

Voor aanvang van de wedstrijd werd er op het zonovergoten Asterloo op gepaste wijze stilgestaan bij het overlijden van erelid Henk Roossink. Na de minuut stilte was het dan toch tijd om te gaan voetballen. Het was al even geleden dat Rekken bij Unisson in de competitie zat, maar doordat Tom Tankink eens per week meetraint in Boekelo was er voldoende informatie beschikbaar. Vanaf het eerste fluitsignaal was het een behoorlijk vlakke wedstrijd. Beide ploegen waren onnauwkeurig en hadden moeite met het opzetten van uitgespeelde kansen. Zonder twijfel de meest opvallende man op het veld was de scheidsrechter. Van begin tot eind maakte hij opmerkelijke beslissingen aan beide kanten wat de wedstrijd absoluut niet ten goede kwam. Rekken kreeg wel een aantal kansen via onder anderen Rebby Leppink maar dit was vooral uit de tweede lijn. Aan de andere kant wist Ramon Nijbroek zijn doel schoon te houden door enkele vrije trappen stijlvol te pareren. Het enige doelpunt van de weinig enerverende wedstrijd viel in de tweede helft toen Unisson scoorde vanuit een hoekschop. Hierna kwam Rekken nog enkele keren dicht bij een gelijkmaker, bijvoorbeeld toen Rebby oog in oog met de keeper kwam. Laatstgenoemde won deze strijd maar had iets later geen antwoord op een knappe kopbal van debutant Rick Nijland. Zijn poging spatte echter uiteen op de lat waardoor de stand onveranderd bleef.

Gerelateerde berichten

Comments are closed.