JO10 kampioenen!

In de vroege morgen speelde Sp Rekken J010 tegen Longa J010-4. JO10 kon bij winst kampioen worden. Het ging 10 minuten gelijk op en beide teams hadden vele mooie kansen. Totdat Ties een ingeving kreeg en met een mooie dribbel en een eveneens erg mooie voorzet, Florian in stelling bracht en Florian de 0-1 maakte. Helaas werd het een minuut later alweer 1-1. Ties had geen zin in een gelijkspel en schoot gelijk na de aftrap de bal in de goal voor de 1-2. De score liep snel op en Fygo maakte de 1-3 na een mooie dribbel. Florian maakte net voor de rust de 1-4 en na de rust met een mooi afstandsschot de 1-5.
Door een gevalletje miscommunicatie maakte Rekken zelf de 2-5. Hierop volgde een ander hoogtepunt van de wedstrijd, Ties deed de: ‘’Marseille-Turn’’. Nu zult u denken: ‘”Wat is dit?’’. Dit is de bekendste dribbelactie van de legendarische speler Zinedine Zidane. Ties had Zidane op YouTube gekeken en deze actie op de vroege morgen in Lichtenvoorde tot uitvoer gebracht.
Fygo breide het doelpuntenfestijn uit en scoorde de 2-6, de 2-7 en de 2-8. Quinn schoot daarna 1 op 1 de 2-9 binnen. Rekken liep uiteindelijk uit naar 2-12 en kroonde zich hiermee tot kampioen van de 1e fase!