De WK boekjes van Sp.Rekken zijn er weer !

Zoals gebruikelijk in een jaar waarin een EK of een WK voetbal wordt georganiseerd is er ook dit jaar weer een WK poule van Sp.Rekken en zijn de standen elke dag actueel te volgen op de website. De invulbladen om mee te kunnen spelen in de poule staan in een full colour boekje dat ook nu weer vol staat met info over het toernooi  ” FIFA World cup 2022 Qatar ”  en daarnaast zijn er de advertenties van de vele sponsors. Deze boekjes kosten 5 euro.  Met deze actie hebben we een mogelijkheid om extra inkomsten voor de club te genereren. Het is de bedoeling op met deze opbrengst de accommodatie verder te verduurzamen zodat de kosten voor energie beheersbaar blijven. Wij vragen ieder senioren lid om minimaal 4 boekjes te verkopen. De dames van Dames 1 en de jeugd die in JO19 spelen vragen we om minimaal 3 boekjes te verkopen. De overige jeugdleden en niet actieve leden vragen we om minimaal 2 boekjes te verkopen. De allerjongsten in JO10 en JO08 hoeven geen boekjes te verkopen.  De boekjes worden via de leiders of de leden van de spelersraad bij de elftallen uitgedeeld. Het innen van de bijdrage voor deze boekjes ligt ook bij hen.  Natuurlijk kan men meer boekjes verkopen, graag zelfs. Wij hebben nog 200 boekjes over die verkocht moeten worden. De 3 beste verkopers bij de jeugd ontvangen respectievelijk 20, 15 en 5 euro als beloning. Extra boekjes kunnen worden opgehaald bij de fam. Giesbers, Rekkenseweg 55. Die extra boekjes moeten ook bij hen worden afgerekend.

Speeldata Nederland:

21 november  11.00 uur > Nederland – Senagal

25 november  17:00 uur > Nederland – Ecuador 

29 november  16:00 uur > Nederland – Qatar

 

Alvast bedankt voor jullie inzet.

Met vriendelijke groet,
Jan Giesbers
Thea te Lintelo

Gerelateerde berichten

2 Thoughts to “De WK boekjes van Sp.Rekken zijn er weer !”

  1. … [Trackback]

    […] There you will find 9277 additional Info on that Topic: sprekken.nl/2022/09/24/de-wk-boekjes-van-sp-rekken-zijn-er-weer/ […]

  2. … [Trackback]

    […] Info to that Topic: sprekken.nl/2022/09/24/de-wk-boekjes-van-sp-rekken-zijn-er-weer/ […]

Comments are closed.