Pupil van de week: Pieter Kruger

Zondag 29 mei SP.Rekken-Markelo, Aanvang 14:00 uur, Balsponsor: AJ Musicstore Rekken >>> Rekken speelt zijn laatste thuiswedstrijd van het seizoen. Het zou wel eens druk kunnen worden op het Asterloo want koploper Markelo komt naar Rekken en zal wel veel publiek meebrengen. Bij winst is Markelo kampioen. De 12-jarige Pieter Kruger mag bij deze wedstrijd de pupil van de week zijn. Pieter denkt net als vele Rekenaren dat Rekken zijn huid zo duur mogelijk gaat verkopen.

De ouders van Pieter zijn Mark Kruger en Tilde Sieben. Pieter heeft op 2 adressen zijn thuis. Samen met zijn vader en zijn zusje woont hij aan de Bonenkamp en met zijn moeder en co ook aan de Zonderkamp!  Pieter verteld: ik heb een kat die Lucky heet. Hij is aardig, dik en lui. Hij is wel heel lief en vind alles goed. Ondanks dat hij een beetje te dik is kan hij nog wel hard rennen. Verder had ik een cavia maar die is pas dood gegaan. We hebben nu nog wel een cavia, maar die is van mijn zusje. Ook hebben we 4 kippen, 3 kuikens en nog 2 katten. De poezen mogen bij ons in huis komen. De cavia en de kippen zijn altijd buiten. Bij papa thuis op de Bonenkamp hebben we een aquarium met vissen.

Pieter zit op IKC De Berkel in groep 8. Aan het einde van het schooljaar gaat hij naar het Assink in Eibergen. Rekenen, buiten spelen, gym en crea vind hij de leukste vakken. Spelling, taal en Engels zijn niet zijn favoriete vakken. Pieter vindt “de Berkel” een fijne school. De juffen Ellen, Marije en Lynn zorgen voor een goede sfeer en hij zit in een  leuke klas. Hij heeft veel goede  vrienden zoals Sil, Marijn, Stein, Jasper, Lars en Max. Op school doen ze elke dag wel een leuke activiteit. Pieter gaat altijd met veel plezier naar school.

Ook over zijn toekomst heeft hij al nagedacht. Pieter wil later politieagent of skileraar worden. Ook een baan bij een dierentuin lijkt hem wel leuk. Thuis heeft Pieter een klein bakkerijtje. Hij is specialist in het bakken van boterkoeken.

Net als meer van zijn leeftijdgenoten is Pieter al in 2015 als kabouter bij Rekken gaan voetballen. Hij heeft alle pupillenteams doorlopen en speelt nu in de Jo-13, liefst op het middenveld, maar keepen is ook wel leuk. Pieter heeft het in dit elftal erg naar zijn zin. Samen zijn ze een vriendengroep, maken veel lol en het is gezellig. Het is leuk om aangemoedigd te worden, te scoren, te winnen en  complimenten te krijgen. De trainers en leiders Tycho, Michel en Ton zorgen er ook voor dat de stemming prima blijft.

Pieter kijkt heel erg uit naar de Pinksterdagen Hij zal dan niet in Rekken zijn maar met zijn team Jo- 13 in de Belgische kustplaats Oostende. Het elftal neemt daar deel aan een internationaal jeugdtoernooi. Pieter en zijn teamgenoten hebben hier heel veel zin in. Wij van Rekken wensen het team alvast veel succes en vooral plezier.

Zondag is het zover! Pieter mag pupil van de week zijn. Daar heeft hij al een tijdje naar uitgekeken. Hij is er erg blij mee. Samen met de scheidsrechter gaat hij zondag als eerste het veld op. Na het helpen bij de toss gaat hij proberen de keeper van Markelo te verslaan. Als het lukt zal hij heel blij zijn net als alle mensen die zijn gekomen en langs de kant staan. Wij van Rekken wensen Pieter, zijn familie en alle mensen die zijn komen kijken een fijne wedstrijd toe.

 

 

 

 

 

 

 

Gerelateerde berichten

5 Thoughts to “Pupil van de week: Pieter Kruger”

 1. relaxing jazz music

  relaxing jazz music

 2. … [Trackback]

  […] Find More Info here on that Topic: sprekken.nl/2022/05/27/pupil-van-de-week-pieter-kruger/ […]

 3. … [Trackback]

  […] Info to that Topic: sprekken.nl/2022/05/27/pupil-van-de-week-pieter-kruger/ […]

 4. … [Trackback]

  […] Find More Info here on that Topic: sprekken.nl/2022/05/27/pupil-van-de-week-pieter-kruger/ […]

 5. … [Trackback]

  […] Find More to that Topic: sprekken.nl/2022/05/27/pupil-van-de-week-pieter-kruger/ […]

Comments are closed.