Rekken incasseert er opnieuw 5 op eigen veld

Sportclub Rekken kan plek 4 definitief uit het hoofd zetten. Na het gelijke spel tegen FC Eibergen vorige week werd er op het eigen Asterloo met 1-5 verloren van Twenthe Goor. Een overwinning was eigenlijk de gehele wedstrijd niet in zicht, en vooral na rust maakte Twenthe korte metten met de thuisploeg. Merijn Roos was verantwoordelijk voor de eretreffer.

De heenwedstrijd in Goor werd niet al te lang geleden nog met 4-1 verloren, dus Rekken wist van te voren dat het geen makkelijke middag zou worden. In het eerste bedrijf waren er nog wel wat kansen voor Rekken. Zo kreeg Merijn Roos een goede kans met het hoofd, en werd Timo Buunk net voordat hij kon uithalen van de bal gelopen na een mooie aanname op de borst. Toch waren het de bezoekers die de enige goal van de eerste helft maakten door van binnen het doelgebied diagonaal raak te schieten: 0-1.

Snel na rust verdubbelde Twenthe de score, maar Rekken gaf zich niet gewonnen. Al in minuut 51 maakte Merijn Roos de aansluitingstreffer door dankbaar gebruik te maken van een opeenstapeling van fouten in de Goorse defensie. De hoop op een comeback was echter van korte duur: nog geen vijf minuten na de goal van Merijn werd doelman Bjorn ten Haken geklopt door een stift van zo’n 16 meter. Ook de vierde goal was van grote schoonheid. Een vrije trap net buiten het doelgebied werd over de muur in de bovenhoek gekruld. Met nog een minuut of zes op de klok maakten de bezoekers hun laatste treffer: 1-5.

 

Gerelateerde berichten

9 Thoughts to “Rekken incasseert er opnieuw 5 op eigen veld”

 1. … [Trackback]

  […] Information to that Topic: sprekken.nl/2022/05/25/rekken-incasseert-er-opnieuw-5-op-eigen-veld/ […]

 2. … [Trackback]

  […] Find More Information here to that Topic: sprekken.nl/2022/05/25/rekken-incasseert-er-opnieuw-5-op-eigen-veld/ […]

 3. … [Trackback]

  […] Information to that Topic: sprekken.nl/2022/05/25/rekken-incasseert-er-opnieuw-5-op-eigen-veld/ […]

 4. … [Trackback]

  […] Read More Information here to that Topic: sprekken.nl/2022/05/25/rekken-incasseert-er-opnieuw-5-op-eigen-veld/ […]

 5. … [Trackback]

  […] Read More Info here to that Topic: sprekken.nl/2022/05/25/rekken-incasseert-er-opnieuw-5-op-eigen-veld/ […]

 6. … [Trackback]

  […] Read More on to that Topic: sprekken.nl/2022/05/25/rekken-incasseert-er-opnieuw-5-op-eigen-veld/ […]

 7. … [Trackback]

  […] Find More Information here on that Topic: sprekken.nl/2022/05/25/rekken-incasseert-er-opnieuw-5-op-eigen-veld/ […]

 8. … [Trackback]

  […] Read More on that Topic: sprekken.nl/2022/05/25/rekken-incasseert-er-opnieuw-5-op-eigen-veld/ […]

Comments are closed.