SP.Rekken Super Sunday

Nog maar een keer nagenieten met de hoogtepunten van afgelopen zondag:  Topscoorder Merijn Roos die 100 goals scoorde voor SP.Rekken 1  , Bart Roossink wint in de finale de penaltybokaal van de jeugd  , Bert Voortman verliest met latje schieten van collega vlagger Wim Breuil van FC.Eibergen ,  het optreden van Wilfried Wildschwein met een polonaise over het Asterloo en de huldiging van de 50-jarige leden bij SP.Rekken met een buffet in de kantine.  Jan Giesbers  “de knapste kearl oet Rekken ” met een eigen Reclame-bord.  Wel met de boodschap om eind van het jaar 1200 WK-boekjes te verkopen. Een heel mooi gezamelijk steun-betoog van SP.Rekken en FC.Eibergen voor onze keeper Dylan Bijlsma  ” Dylan Strijder ”
Organisatie  , Opbouwers , Helpers ,  Vrijwilligers >>  Bedankt voor deze geweldige Sunday !!

Gerelateerde berichten

3 Thoughts to “SP.Rekken Super Sunday”

  1. … [Trackback]

    […] Here you can find 74657 additional Info on that Topic: sprekken.nl/2022/05/19/sp-rekken-super-sunday/ […]

  2. … [Trackback]

    […] Read More Information here on that Topic: sprekken.nl/2022/05/19/sp-rekken-super-sunday/ […]

  3. … [Trackback]

    […] Find More on on that Topic: sprekken.nl/2022/05/19/sp-rekken-super-sunday/ […]

Comments are closed.