SP.Rekken Super Sunday

Nog maar een keer nagenieten met de hoogtepunten van afgelopen zondag:  Topscoorder Merijn Roos die 100 goals scoorde voor SP.Rekken 1  , Bart Roossink wint in de finale de penaltybokaal van de jeugd  , Bert Voortman verliest met latje schieten van collega vlagger Wim Breuil van FC.Eibergen ,  het optreden van Wilfried Wildschwein met een polonaise over het Asterloo en de huldiging van de 50-jarige leden bij SP.Rekken met een buffet in de kantine.  Jan Giesbers  “de knapste kearl oet Rekken ” met een eigen Reclame-bord.  Wel met de boodschap om eind van het jaar 1200 WK-boekjes te verkopen. Een heel mooi gezamelijk steun-betoog van SP.Rekken en FC.Eibergen voor onze keeper Dylan Bijlsma  ” Dylan Strijder ”
Organisatie  , Opbouwers , Helpers ,  Vrijwilligers >>  Bedankt voor deze geweldige Sunday !!

Gerelateerde berichten

Comments are closed.