Rekken JO9-1- Bon Boys JO9-4

Op Zaterdag 14 mei speelde we thuis tegen de Bon Boys. Het was heerlijk weer om te voetballen. Om 10:00 trappen we af en al snel staan we 1-0 voor door een goede actie van Quinn, hij zet hem voor op Sven en die schiet hem koelbloedig binnen!

Vlak daarna schiet Fygo snoei hard de 2-0 binnen! De verdedigers Florian en Thijs staan hun mannetje en keeper Vince heeft veel goede reddingen vandaag. Florian geeft een steek pass op Ties, hij speelt 2 verdedigers uit en schiet de bal langs de keeper 3-0! Bon boys komt wat meer in de wedstrijd en scoort helaas ook 2 keer. Maar dan begint Quinn aan een fantastische solo actie, speelt alles en iedereen uit en schiet raak! 4-2! Voordat we de kleedkamer in gaan stuurt Sven Fygo weg en die knalt de bal bijna door het net 5-2! Het is rust.. Robin en Sharon vertellen dat het erg goed gaat en dat er goed samen gespeeld word. Helaas beginnen we de tweede helft wat slapper en staat het zo ineens gelijk 5-5. We worden weer wakker en gaan weer voetballen. Florian geeft de ene na de andere goede pass. Thijs stopt vele acties van de tegenstanders en Sven heeft fantastische reddingen! Thijs en Ties spelen de tegenstanders uit en Thijs schiet de 6-5 raak! Snel daarna volgt de 7-5 van Fygo. De jongens wilde het graag spannend houden en het stond weer 7-7 maar het laatste woord was van ons.. Quinn schiet koelbloedig de 8-7 binnen en daarna geven we het niet meer weg! Tijdens het penalty schieten kwamen we erachter dat Sven een ware penalty killer is! We hebben verdient gewonnen en dit word duidelijk gevierd.