SP.Rekken1 – FC.Eibergen1

Morgen Super-Sunday:  SP.Rekken 1 – FC.Eibergen 1   Aanvang om 14:00 uur , Balsponsor: Ter Avest Sport  >>>  Zowel Rekken als Eibergen verloren hun midweekse wedstrijd. Beide teams zullen voor de winst moeten spelen om niet verder achterop te raken in de strijd om plek 4.  Reunie dat na de winst op Rekken nu 2 punten los staat speelt tegen de nr8 Twenthe Goor en zal waarschijnlijk de volle buit gaan pakken. Tot morgen op het Asterloo !
En mis het niet……Penaltybokaal , Wilfried Wildschwein , ijs , Springkussen , Hamburgers , tapbier  !

Gerelateerde berichten

2 Thoughts to “SP.Rekken1 – FC.Eibergen1”

  1. … [Trackback]

    […] Info to that Topic: sprekken.nl/2022/05/14/sp-rekken1-fc-eibergen1/ […]

  2. … [Trackback]

    […] Find More to that Topic: sprekken.nl/2022/05/14/sp-rekken1-fc-eibergen1/ […]

Comments are closed.