Rekken 5 nog in strijd om plek 2

Rekken 5 is dit seizoen bezig aan een lange, zware competitie. Met nieuwkomers Bredevoort4 en en Erix4 stonden er maar liefst 26 wedstrijden op het programma voor dit seizoen. Een beetje teveel van het goede was ook de mening van de meeste andere teams zodat er volgend seizoen een andere opzet zal komen van de competitie. In de winterstop werden nog 2 spelers aangekocht Mark Roossink en Rob Koeslag zorgden voor de nodige versterking want het bleek door de vele blessures toch vaak nog een hele puzzel te zijn op donderdag om de teams rond te krijgen.  Vios Beltrum Leek voor de winterstop het te kloppen team maar ook daar sloegen de personele problemen hard toe. Rekken kon regelmatig omhoog kijken en hield koplopers Buurse en Vios Beltrum steeds in het vizier maar na het verlies op 6 maart in Buurse en het verlies daarna thuis tegen Kleindochteren stonden we  ineens in de middenmoot. Met 7/8 man geblesseerd langs de kant lukte het maar net om de 11 man op het veld te krijgen.  Net op tijd werden er weer spelers fit en na 5 winst partijen op rij werden toch weer de nodige punten gepakt en is er op Super-Sunday  de strijd om plek 2 tegen Trias 7. Buurse zal de titel verdiend gaan binnenhalen met een duidelijk jongere selectie dan de andere teams.  Zondag 8 mei was 1 van de weinig vrije weekenden die we hadden ….tijd voor een BBQ dan maar. Grote opkomst mooi weer en een hele lange middag met veel kinderen , gepensioneerden , opa’s toekomstige opa’s. Ook mooi dat onze Shirt sponsor Nordic Timber aanwezig was !

Nog maar wat uitslagen  vanaf begin maart:
Buurse5 – Rekken5  3-0
Rekken5  – Klein-dochterteren4   2-5|
Vios Beltrum 9 – Rekken5  2-2
Rekken5 – Ratti/Scocii4    1-1
Winterswijk7 – Rekken5  0-2
Rekken5 – KSV5  7-0
Dinxperlo5 – Rekken5  1-5
Rekken5  –  Erix4  3-1
Mec5   –  Rekken5    0-1
Super Sunday 15 mei om 09.30 uur : Rekken 5 – Trias 7

Gerelateerde berichten

Comments are closed.