Rekken pijnlijk onderuit tegen Reünie

In een wedstrijd met directe concurrent Reünie heeft Rekken een behoorlijk pak slaag gekregen. De bezoekers, die twee maanden geleden nog met 1-5 werden verslagen, revancheerden zich voor die wedstrijd door met 0-5 te winnen in Rekken. Een aardige tik voor de thuisploeg, maar door puntverlies van Eibergen en het resterende programma van de concurrentie blijft het ongelofelijk spannend in de strijd om plek vier.

In de openingsfase leek er niet veel aan de hand. Rekken begon sterk en kreeg via Stan Nijhuis en Joey Vos een aantal aardige mogelijkheden op de openingstreffer. Deze viel na zo’n 10 minuten echter aan de andere kant. De Rekkense defensie had geen antwoord op de snelle uitbraak van Reünie en zo stond het tegen de verhouding in 0-1. Hierna had Rekken moeite om het goede spel weer op te pakken, zeker toen de bezoekers na een halfuur nogmaals scoorden uit een tegenstoot. Rekken kreeg nog kleine kansjes op een aansluitingstreffer voor rust, maar deze viel niet.
Tot overmaat van ramp scoorde Reünie snel na rust nog eens, waarmee de moed bij Rekken echt in de schoenen zakte. Drie minuten na de 0-3 viel ook de 0-4, en met nog ruim 35 minuten op de klok was er de thuisploeg alles aan gelegen om verdere schade te voorkomen. Dit lukte aardig tot 10 minuten voor het einde, toen Reünie na slordig balverlies van Rekken nog eenmaal mocht afronden: 0-5.

Gerelateerde berichten

4 Thoughts to “Rekken pijnlijk onderuit tegen Reünie”

 1. … [Trackback]

  […] Find More on that Topic: sprekken.nl/2022/05/13/rekken-pijnlijk-onderuit-tegen-reunie/ […]

 2. u31

  … [Trackback]

  […] Information to that Topic: sprekken.nl/2022/05/13/rekken-pijnlijk-onderuit-tegen-reunie/ […]

 3. … [Trackback]

  […] Information to that Topic: sprekken.nl/2022/05/13/rekken-pijnlijk-onderuit-tegen-reunie/ […]

 4. … [Trackback]

  […] Read More Information here to that Topic: sprekken.nl/2022/05/13/rekken-pijnlijk-onderuit-tegen-reunie/ […]

Comments are closed.