Rekken JO13 bekert door !

Op zaterdag 13 november stond Rekken JO13 in de ronde van 16 tegenover Bentelo! In de competitie had Rekken ook tegen dit team gespeeld toen werd het geheel tegen verhouding in 3-3. Er heerste dus sterke revanche gevoelens voor Rekken. Voordat Rekken nog begon aan de wedstrijd had het de eerste domper al te pakken. De topscorer van het team was helaas niet fit genoeg om de wedstrijd te kunnen spelen. Hierdoor moest de trainer sleutelen aan zijn opstelling, maar er bleven genoeg goede spelers over om de wedstrijd alsnog te winnen!
Rekken begon prima aan de wedstrijd alleen kreeg Bentelo de eerste grote kans! Vanuit de corner komt de bal op de lat terecht. Gelukkig voor Rekken leverde dit geen goal op. Vlak erna kreeg Isolde de kans om de 1-0 te maken, maar ze schiet voor opendoel naast! Ze baalde flink maar ze bleef knokken aan de rechterkant. Rekken bleef doorgaan en scoorde niet veel later de 1-0. Vanuit een afgeslagen vrije trap schoot Max gemakkelijk binnen. Rust 1-0 voor Rekken. Rekken kwam sterk uit de rust en dat leverde al snel grote kansen op. En uitgerekend Lucas maakte de 2-0! Lucas traint de laatste tijd geweldig en ontwikkeld zich heel sterk op de linksbuiten positie. Lucas was door het dolle heen dat hij eindelijk zijn doelpunt kon maken! Rekken kon de overheerlijke smaak van de overwinning al proeven. Maar zoals wel vaker dit seizoen sneed Rekken zich weer lelijk in de vingers en scoorde Bentelo de 2-1. Met nog 5 minuten op de klok ging Bentelo alles of niets spelen. Ze konden ook niet anders! Rekken stond onder zware druk en ja hoor Bentelo scoorde vlak voor tijd de gelijkmaker.
Penalty’s moesten uitmaken wie er door gaat.  De spelers stonden onder hoge spanning en durfden ook geen penalty te nemen. Rekken en Bentelo maakte er een ware penalty soap van door heel veel penalty’s te missen! Uiteindelijk had iedereen een penalty genomen en was onze keeper aan de beurt. Daan legt vol spanning die bal neer EN…… Daan schiet hem snoeihard in de goal! 12-11 voor Rekken! Bentelo mocht nog 1x aanleggen. Daan pakt de penalty!!!
Groot feest voor Rekken na een waar spektakelstuk bekert Rekken verder!