Rekken bekert verder na knappe zege op AJC

Sportclub Rekken kan zich op gaan maken voor nog een bekerwedstrijd dit seizoen. Op het eigen Asterloo werd AJC’96, spelend in de 3e klasse zaterdag, met 3-1 verslagen. De doelpunten kwamen op naam van Merijn Roos, Dennis Schepers en Koen Konniger.

Rekken begon aan de wedstrijd in een behoorlijk gewijzigde opstelling ten opzichte van de afgelopen competitiewedstrijden. Toch was de boodschap helder: het was een serieuze wedstrijd, en er moest gewonnen worden. Het begin was goed, er werd weinig weggegeven en af en toe lagen er mogelijkheden voor de aanval om wat te proberen. Rond minuut 20 was het voor het eerst raak voor de thuisploeg: Tom Tankink gaf vanaf rechts een haarfijne voorzet die door Merijn Roos werd binnengekopt. Een slordige tien minuten later was het opnieuw raak, toen Joey Vos vanaf links naar binnen kwam en de bal aan Dennis Schepers gaf. Hij schoot vanaf een meter of twintig de bal met buitenkant wreef in de bovenhoek: 2-0.

Na de thee was er in eerste instantie nog niet veel aan de hand, ondanks dat AJC besloot wat hoger druk te zetten. Ook Rekken creëerde nog het nodige, maar het leverde voor beide teams niets op. Dit veranderde in minuut 68, toen de aanvoerder van de bezoekers een afgeslagen corner van grote afstand in de winkelhaak joeg: 2-1. Rekken ging echter goed om met deze tegenslag, en bleef geduldig voetballen. Met het inbrengen van Thies Diepenmaat, Timo Buunk en Stan Nijhuis was er inmiddels nieuwe energie in de ploeg. Dit leverde in de absolute slotfase de beslissing op, toen Stan op links een actie aanging. Hij leverde de bal in bij Timo, die zijn schot in eerste instantie geblokkeerd zag worden. Koen Konniger was echter scherp bij de rebound en bepaalde de eindstand op 3-1.

 

Gerelateerde berichten

6 Thoughts to “Rekken bekert verder na knappe zege op AJC”

 1. … [Trackback]

  […] Read More Info here to that Topic: sprekken.nl/2021/11/14/rekken-bekert-verder-na-knappe-zege-op-ajc/ […]

 2. … [Trackback]

  […] Info on that Topic: sprekken.nl/2021/11/14/rekken-bekert-verder-na-knappe-zege-op-ajc/ […]

 3. … [Trackback]

  […] Find More on that Topic: sprekken.nl/2021/11/14/rekken-bekert-verder-na-knappe-zege-op-ajc/ […]

 4. … [Trackback]

  […] There you will find 16082 additional Info to that Topic: sprekken.nl/2021/11/14/rekken-bekert-verder-na-knappe-zege-op-ajc/ […]

 5. … [Trackback]

  […] Read More here to that Topic: sprekken.nl/2021/11/14/rekken-bekert-verder-na-knappe-zege-op-ajc/ […]

 6. … [Trackback]

  […] Read More here on that Topic: sprekken.nl/2021/11/14/rekken-bekert-verder-na-knappe-zege-op-ajc/ […]

Comments are closed.