Dames 25+: Het was de wedstrijd waarin alleen Rekkenaren scoorden

Op vrijdagavond 5 november speelden we een oefenwedstrijd tegen Daarle. In dit team speelt ons oude teamgenote Sam en in dit mooie plaatsje woont ook: ‘’onze’’ Lisanne. We vertrokken vanuit Rekken met een O.K. (Open Kofferbak), we kwamen er namelijk op de snelweg achter dat dit lampje brandde. Maar gelukkig zaten onze tassen nog in de O.K. toen we in Daarle aankwamen.
De O.K. werd vervolgd door een K.W. (Korte Warming-up): 19:30 begon de wedstrijd en 19:24 liepen wij richting het veld voor de warming- up.
Iets na 19:30 begon de wedstrijd en we zetten in het begin van de wedstrijd gelijk druk, maar vergaten te scoren. Bij Daarle was er één uitblinker die de eerste kans direct raak schoot.. dit was natuurlijk niemand minder dan (onze) Sammie! Helaas 0-1 achter, maar we bleven druk zetten en creëerden vele kansen. En als het op de makkelijke manier niet lukt om te scoren, dan maar op de moeilijke manier… Lisa geeft een pass aan Sharon, die dribbelt verder en schiet op goal, de keeper schiet de bal uit een reflex omhoog, Moniek houdt de bal al koppend binnen en speelt naar Nienke, die legt deze klaar voor Sharon en via een heuse Panenka valt de bal dan eindelijk binnen!
Corine keept erg goed maar helaas kon ze op het keiharde schot van wederom Sammie niks doen.. 2-1. We bouwen meerdere malen goed op via verdedigers Irene, Erika, Marlou en Lisa. Helaas gaat het mis in de afronding, doordat de keeper van Daarle meerdere kansen pakt of doordat de schoten rakelings naast gaan. Tot dat… de keeper de bal in de voeten speelt van Nienke, die zich niks bedenkt, doordribbelt en scoort! 2-2. Het is rust.

In de tweede helft komt Josefien vaak vanuit de back positie op en zet ze vele ballen goed voor. Helaas staat er iemand van Daarle voor en word het een corner. Sharon legt de bal panklaar op het hoofd van Moniek die knap binnen kopt! 2-3!
Irene heeft Sammie de tweede helft goed: ‘’in ’n tuk’’, kan hierdoor vaak doorbreken en voor gevaar zorgen voor het doel. Na een redding van Corrie speelt ze de bal naar Lisa, die kapt haar tegenstander uit en geeft hem diep op Moniek die een prachtige actie maakt, ze geeft een pass op Nienke die ziet Irene vrij staan. Irene is degene die de 2-4 binnen schiet! Lekker dames ga zo door!
Marlou komt via een mooie solo actie langs alles en iedereen van Daarle, ze zet de bal voor en Irene raakt helaas net de paal. Ook onze Erika komt steeds vaker op en geeft een strakke pass op Nienke, ze kapt en draait en schiet de bal hard in de kruising! 5-2! Onze Corrie heeft het de tweede helft aardig rustig dit komt natuurlijk door onze ijzersterke verdedigers! Na 60 minuten wordt er afgefloten en kunnen we stellen dat we verdiend gewonnen hebben! Na de wedstrijd hebben we gezellig samen een borrel gedronken bij Lisanne ter ere van haar nieuwe huis en mooie zoon Siem 💙

 

Gerelateerde berichten

Comments are closed.