Hector 1 – SP Rekken 1  2-3

Op zondag 17 oktober speelde Rekken haar 4e wedstrijd van het seizoenRekken had tot dusver 3 punten tegen Rood Zwart gepakten 2 keer verloren tegen titelkandidaten Markelo en Delden. Nu stond de uit wedstrijd tegen hekkensluiter Hector op het programma. Een duel dat gewonnen moest worden!   Rekken startte sterk, maar dankzij enkele slordige momenten kreeg ook Hector enkele kansen in de beginfase. Dit resulteerde uiteindelijk ook in het eerste doelpunt van de wedstrijd. Een afgeblokt schot viel vanuit grote hoogte voor het Rekkense doel. Na wat gerommel was het een speler van Hector die de bal het doel in wist te frommelen. Na 17 minuten stond er 1-0 op het scorebord.    Rekken liet zich hierdoor gelukkig niet van de wijs brengen en begon wat zorgvuldiger te spelen. Het eerstvolgende doelpunt liet echter een tijdje op zich wachten. In de 34e minuut was het Kevin Stokkers die ook namens Rekken een frommelgoal op papier zette. 1-1! 

 Een schitterende aanval volgde niet veel later. Een demarage van Timo Buunk en Waldo Rhebergen op de rechterkant van het veld leidde tot een mooie voorzet op de instormende Job Reinderink die hiermee de 1-2 kon binnentikken in de 37e minuut!  Na de thee volgde opnieuw een sterke fase van Rekken. Een kwartiertje duurde het voordat gelegenheidsspits Timo Buunk de 1-3 binnen schoof. Dit mocht niet meer fout gaan voor de Rekkense ensemble.   De goal van Rekken bleek het verzorgde voetbal niet ten goede te komen, maar leidde wel tot een chaotisch laatste half uur. Deze omstandigheden waren vooral voor Hector gewenst. Enkele mogelijkheden dienden zich aan, en in de 65e minuut wist Hector zelfs de 2-3 binnen te schieten. Een nog grotere chaos tekende het slot van de wedstrijd. Kansen waren er nog wel links en rechts, waarvan 2 afgekeurde doelpunten aan Rekkense zijde het meest noemenswaardig zijn. De score bleef echter ongewijzigd, waardoor Rekken met 6 punten uit 4 wedstrijden een prima competitiestart kent.
Volgende week speelt Rekken thuis tegen Buurse. Een belangrijke wedstrijd. Komt dat zien om 14:00 uur opt sportpark ‘t Asterloo! 

Gerelateerde berichten

3 Thoughts to “Hector 1 – SP Rekken 1  2-3”

  1. … [Trackback]

    […] Info to that Topic: sprekken.nl/2021/10/18/hector-1-sp-rekken-1-2-3/ […]

  2. … [Trackback]

    […] Info to that Topic: sprekken.nl/2021/10/18/hector-1-sp-rekken-1-2-3/ […]

  3. … [Trackback]

    […] Find More to that Topic: sprekken.nl/2021/10/18/hector-1-sp-rekken-1-2-3/ […]

Comments are closed.