Sportclub Rekken onderuit tegen Delden na vroege voorsprong

Sportclub Rekken heeft de zege op Rood Zwart geen goed vervolg kunnen geven. Ondanks een vroege strafschop, die werd benut door Kevin Stokkers, werd er op eigen veld verloren van SV Delden.

Vanaf minuut 1 was duidelijk dat beide ploegen vol voor de overwinning gingen. Het tempo lag behoorlijk hoog, en van rustig rondspelen was geen sprake. Van de uitploeg was bekend dat er vanuit de as veel dreiging kwam, en dat was ook deze wedstrijd het geval. De tandem tussen de spits en nummer 10 liep gesmeerd, en resulteerde constant in kansen. Toch creëerde Rekken ook het nodige, en in minuut 12 kwam de thuisploeg zelfs op voorsprong. Kevin Stokkers, die vorige week nog mistte van elf meter, schoot een strafschop onberispelijk in de bovenhoek. Hierna bleef Delden echter aandringen, en nog voor rust vond hun spits het net nadat zijn inzet 1 op 1 van richting werd veranderd.

Na rust bleef het wedstrijdbeeld eigenlijk onveranderd. Beide ploegen zochten naar mogelijkheden, maar het was Delden dat aan het langste eind trok. De nummer 10 van de bezoekers werd weggestoken, behield het overzicht en rondde af: 1-2. Iets later kwam Delden opnieuw snel opstomen via het middenveld, en hoewel de Rekkense verdediging wel uitstapte bleven de bezoekers combineren. Hierna was het een koud kunstje voor de bezoekers om hun spits nogmaals in stelling te brengen, en hij bepaalde de eindstand op 1-3.

 

Gerelateerde berichten

Comments are closed.