Rekken JO7-1 – Neede JO7-3

Dit is onze eerste thuiswedstrijd weer na de zomer/Coronastop. We hebben er heel veel zin in. Onze vorige twee uitwedstrijden hebben we helaas net verloren maar wel super goed gevoetbald. Wij trainen elke woensdag erg goed om op zaterdag zo goed mogelijk te voetballen. Alleen willen we graag dat onze trainster Sharon ons niet bij naam noemt maar bij onze bijnamen namelijk:

Florian aka Dybala

Ties aka Ronaldo

Quinten aka De Ligt

Fygo aka Ziyech

Sven aka Ihattaren

Stan aka F. De Jong

Quinn aka Messi

Op 3 oktober spelen wij thuis tegen Neede-3 Vorige week hebben we tegen Neede 1 gespeeld en deze hebben wij helaas 10-6 verloren. Maar na een goede training woensdag zijn we er vandaag klaar voor om te winnen.
Half 10 trappen wij af we beginnen erg sterk, Fygo stuurt Ties diep weg en Ties maakt hem koel af.. 1-0! Niet veel later stapt Ties weer op de brommer en gaat zo langs iedereen van Neede heen en schiet weer raak 2-0! Heel goed jongens.
Onze ijzersterke verdedigers Florian en Sven houden vele acties van Neede tegen. Alleen weet Neede toch te scoren 2-1. We herpakken ons weer goed en Florian speelt de bal naar Fygo, die draait mooi open en geeft een diepte bal op Quinn, Ties staat helemaal vrij voor de goal. Quinn speelt een strakke pass aan Ties en ook nu faalt Ties niet! 3-1!
Het gaat erg goed alleen zakken we wat verder in waardoor Neede meer kansen krijgt. Dit resulteert in een tegen doelpunt helaas, 3-2. De scheids fluit. De eerste helft is afgelopen en we komen bij elkaar. We komen tot de conclusie dat het erg goed gaat maar dat we het veld iets groter moeten maken als we balbezit hebben. Dit doen we de tweede helft en dit kunnen we gelijk merken. Stan maakt een mooie actie op het middenveld en speelt de mee gelopen Florian aan, Florian kapt zijn tegenstander uit en schiet raak 4-2!
Sven en Quinn hebben een mooi 1-2’tje en spelen zo maar liefst 3 spelers van Neede weg. Fygo staat helemaal vrij en dat heeft ook Quinn gezien, hij passt hem naar Fygo die maakt een mooie schijnbeweging en schiet raak! 5-2!
En we gaan nog even door Sven speelt de bal diep op Quinten die staat helemaal vrij voor de goal en dit betekend 6-2! Fygo krijgt de bal ingespeeld van Florian, Fygo draait door en ziet Stan helemaal vrij staan.. Stan vraagt de bal en krijgt hem van Fygo, Stan maakt een mooie actie en schiet helaas niet tegen de paal aan! Maar geen probleem, Stan draait zich om en pakt de bal af van de verdediger van Neede maar ook dit schot van Stan gaat op de paal, wat een pech zeg. Quinn speelt de bal af op Ties, die draai netjes bij z’n man weg en geeft hem diep op Quinten, hij loopt goed weg van z’n tegenstander en schiet hard raak, 7-2!! Goed uitgespeeld jongens!
Neede geeft niet zomaar op en wij waren het mooie doelpunt nog aan het napraten. Alleen maakte Neede toen de 7-3, helaas, maar ons theekransje stopte hierna gelijk!
We hebben nog een aantal mooie acties gehad maar Neede verdedigde goed. Na 40 minuten was de eindstand 7-3 voor ons. Sharon gaf ons allemaal een harde box en vertelde dat we heeeel erg goed gevoetbald hebben! Ook de penalty’s vliegen er bijna allemaal in.
Kortom we hebben heel erg goed gevoetbald en op naar volgende week!

 

Gerelateerde berichten

Comments are closed.