Rekken-SV Hector via YouTube live

We hebben gemerkt dat Twitter erg succesvol is, wat ons heeft gestimuleerd om te kijken naar andere opties om de wedstrijden nauwlettend te volgen. Daarom zullen we aanstaande zondag de wedstrijd van het 1e elftal tegen SV Hector via YouTube live gaan streamen! Vanaf 13.45 zal de stream online komen en deze is te volgen via: https://www.youtube.com/channel/UCJ6tyeOxWMAgFk9ekbrbsWw 
Het is experimenteel en we zijn hier in grote mate afhankelijk van de techniek, dus het is even kijken of het allemaal werkt zoals verwacht. Maar we hopen natuurlijk op het beste en zo is het in deze tijden toch mogelijk om de wedstrijd van het 1e elftal te aanschouwen!

Gerelateerde berichten

3 Thoughts to “Rekken-SV Hector via YouTube live”

  1. … [Trackback]

    […] Find More on that Topic: sprekken.nl/2020/10/09/rekken-sv-hector-via-youtube-live/ […]

  2. … [Trackback]

    […] Information on that Topic: sprekken.nl/2020/10/09/rekken-sv-hector-via-youtube-live/ […]

  3. … [Trackback]

    […] Read More Information here to that Topic: sprekken.nl/2020/10/09/rekken-sv-hector-via-youtube-live/ […]

Comments are closed.