Historie: Rekken C1 wint jeugdtoernooi 2005

Rekken was dat jaar succesvol op het jaarlijkse internationale jeugdtoernooi en de Rekkense C-jeugd pakte de beker op ’t Asterloo.   Het Duitse Sv.Heek en SW-Weiner namen ook deel dat jaar maar Rekken bleek in de finale te sterk.

Tekst De voorzet April 2005:
De eerste halve kruisfinale tussen SW Weiner en RKZVC werd met 2-1 gewonnen door de Duitse ploeg. In de andere halve finale won Rekken met 2-0 van de combinatie Noordijk/Haarlo En zo stonden de jongens van het C-team van Rekken heel verrassend zomaar in de finale van hun eigen jeugdtoernooi. Een wel heel knappe prestatie, maar het zou nog mooier worden!  Terwijl op veld 2 de strijd om de derde en vierde plaats werd gestreden tussen Noordijk/Haarlo en RKZVC (uitslag 1-0) werd op het hoofdveld de finale gespeeld tussen SW Weiner en onze eigen groen
witten uit Rekken. Het werd vooral een heel goede finale met Rekken als de betere ploeg. Na 20 spannende minuten trok Rekken met een 1-0 overwinning aan het langste eind en mocht aanvoerder Coen
Groot Kormelink uit handen van sponsor Henk Roossink naast een mooie grote beker voor onze eigen prijzenkast ook de RABO wisselbeker in ontvangst nemen. Je eigen toernooi winnen is wel een heel bijzondere prestatie en terecht mochten spelers en leiding de felicitaties van heel
veel mensen in ontvangst nemen. De einduitslag van het C jeugdtoernooi was dus:
1 Sportclub Rekken, 2 SW Weiner, 3
Noordijk/Haarlo, 4 RKZVC (Zieuwent)

Het winnende team: voorste rij: Werner Spanjaard, Bjorn Barts, Bas
Tenkink, Jeffrey Barts, Marc Grooters, Bram Groot Wassink, Wouter
Rexwinkel.
achterste rij: Kevin Stokkers, Jochem Odink, Tom Griesen, leider:Ruud
Brinkers, Daan Jongeling, leider:Eddy Kleinmeulman, Luc Wessels,
Marc Blaauboer, Coen Groot Kormelink.

Gerelateerde berichten

Comments are closed.