Pupillen worden groot: Dennis Schepers

We zijn benieuwd hoe het nu gaat met de pupillen van toen !   >>   Op zondag 25 maart 2007 mocht Dennis pupil van de week zijn bij de wedstrijd Sportclub Rekken tegen het Centrum. Dennis kan er zich nog wel wat van herinneren. Zo zat hij in de kleedkamer naast aanvoerder Jerzy Aarnink. Van hem kreeg hij een polsbandje. Dennis heeft dit bandje altijd goed bewaard. Het is veilig opgeborgen op zijn kamer bij andere voetbal gerelateerde zaken. Hij kan zich nog goed heugen dat alles voorgaande aan de wedstrijd het meest interessant was. Een balletje hooghouden tijdens de warming-up samen met de spelers was een hoogtepunt. Ook vond hij het mooi om te beleven hoe een wedstrijdvoorbereiding bij het eerste er aan toe gaat.

Dennis is beginnen te voetballen in de F en heeft daarna als keeper alle jeugdteams doorlopen. Inmiddels zit hij bij de selectie. Met ingang van dit seizoen heeft hij de keepers trui ingeleverd en is veldspeler geworden. Hij speelt nu bij voorkeur als aanvallende middenvelder. Kennelijk is de lichting van Dennis een talentvolle. Spelers als Timo, Robin, Koen, Mike, Joey, Thijs T, Jasper en Jordy speelden bij Dennis in het zelfde jeugdteam. Nu zijn ze allemaal lid van de eerste selectie.

In zijn voetballoopbaan bij Rekken heeft Dennis al veel mooie dingen meegemaakt. Het mooiste moment is nog niet zo lang geleden. Het betreft zijn eerste doelpunt bij de senioren. In de wedstrijd tegen Rietmolen loste hij een loeihard afstandschot die er mooi invloog. Ook de jeugdtoernooien in Valthermond waren fantastisch en de voetbalkampen waren altijd een succes.

Inmiddels is Dennis 21 jaar en woont nog thuis. Dat is misschien wel jammer voor zijn ouders, maar Dennis denkt dat dit voorlopig nog niet gaat veranderen.  Na de basisschool werd hij leerling op het Assink lyceum en volgde daar de HAVO. Daarna volgde hij een opleiding sportmarkering op het Saxion in Deventer. Dat was niet helemaal Dennis zijn ding. Na een jaar is hij met deze opleiding gestopt en overgestapt naar de 4 jarige opleiding media, informatie en communicatie op het Saxion in Enschede. Hij zit nu in het tweede jaar. Als hij geslaagd is voor deze opleiding en hij kan een geschikte vervolgopleiding vinden zou het best  kunnen dat hij nog langer naar school gaat.

Op zaterdag werkt Dennis samen met Timo en nog twee jongens bij Vers voor Horeca in Haaksbergen. Dit bedrijf levert aan bedrijven. Ze werken met z’n vieren in de hal en Timo en Dennis zorgen er voor dat de radio altijd op de juiste piratenzender staat. Ook hebben Timo en Dennis een eigen handsloopbedrijf. Ze timmeren behoorlijk aan de weg en zullen op het bedrijvenuurtje van het Rekkens Volksfeest hun bedrijf presenteren.

Dennis doet ook vrijwilligerswerk bij Sportclub Rekken. Hij helpt bij de PR/communicatie en daarnaast verzorgd hij de wedstrijdverslagen van het eerste elftal.  Plannen voor de voetbaltoekomst zijn er ook. Dennis traint er hard voor en hoopt binnen niet al te lange tijd vaste speler van het eerste elftal te worden. Daarnaast had hij goede hoop met het tweede kampioen te worden, maar nu de competitie ongeldig is verklaard zal hij dit jaar de platte wagen moeten afbestellen. Privé weet hij nog niet zo goed waar zijn toekomst ligt. Hij heeft een tijdje in Oostenrijk gewerkt. Dat is goed bevallen. Wie weet ligt zijn toekomst in dit mooie Alpenland.

Gerelateerde berichten

8 Thoughts to “Pupillen worden groot: Dennis Schepers”

 1. … [Trackback]

  […] Read More Information here to that Topic: sprekken.nl/2020/04/03/pupillen-worden-groot-dennis-schepers/ […]

 2. … [Trackback]

  […] Read More on that Topic: sprekken.nl/2020/04/03/pupillen-worden-groot-dennis-schepers/ […]

 3. relaxing music

  relaxing music

 4. … [Trackback]

  […] Information on that Topic: sprekken.nl/2020/04/03/pupillen-worden-groot-dennis-schepers/ […]

 5. … [Trackback]

  […] There you will find 83349 additional Info to that Topic: sprekken.nl/2020/04/03/pupillen-worden-groot-dennis-schepers/ […]

 6. … [Trackback]

  […] Here you can find 77331 additional Info to that Topic: sprekken.nl/2020/04/03/pupillen-worden-groot-dennis-schepers/ […]

 7. … [Trackback]

  […] Information to that Topic: sprekken.nl/2020/04/03/pupillen-worden-groot-dennis-schepers/ […]

 8. … [Trackback]

  […] Info on that Topic: sprekken.nl/2020/04/03/pupillen-worden-groot-dennis-schepers/ […]

Comments are closed.