Rekken5 op bezoek in Papendal

Afgelopen vrijdag bracht Rekken5 tijdens het jaarlijkse middagje uit een bezoek aan top-sport centrum Papendal. We werden rondgeleid langs de diverse gebouwen waar top-sporters hun capaciteiten maximaal kunnen benutten en zich optimaal kunnen voorbereiden op de grote evenementen. Er werd uitleg gegeven over hoe elke topsporter een bijna 1 op 1 begeleiding heeft in prestatie/voeding, en ook hoe de wetenschap allerlei data verzameld om tot nog betere prestaties te komen. Oud-Rekkenaar en top-kok Erik te Velthuis gaf uitleg over de voeding van topsporters en hoe deze tegenwoordig helemaal is afgestemd op elke top-sporter individueel.  Overal waren ook de voorbereidingen op de olympische spelen in Tokyo aankomende zomer al te zien.  Rond 18:00 uur waren we weer terug in Eibergen waar ons eigen sport-buffet stond te wachten en in cafe Holly’s werd daarna nog lang nagepraat over hoe we onze (eigen)prestaties nog kunnen verbeteren.

 

Gerelateerde berichten

Comments are closed.