Rekken5 op bezoek in Papendal

Afgelopen vrijdag bracht Rekken5 tijdens het jaarlijkse middagje uit een bezoek aan top-sport centrum Papendal. We werden rondgeleid langs de diverse gebouwen waar top-sporters hun capaciteiten maximaal kunnen benutten en zich optimaal kunnen voorbereiden op de grote evenementen. Er werd uitleg gegeven over hoe elke topsporter een bijna 1 op 1 begeleiding heeft in prestatie/voeding, en ook hoe de wetenschap allerlei data verzameld om tot nog betere prestaties te komen. Oud-Rekkenaar en top-kok Erik te Velthuis gaf uitleg over de voeding van topsporters en hoe deze tegenwoordig helemaal is afgestemd op elke top-sporter individueel.  Overal waren ook de voorbereidingen op de olympische spelen in Tokyo aankomende zomer al te zien.  Rond 18:00 uur waren we weer terug in Eibergen waar ons eigen sport-buffet stond te wachten en in cafe Holly’s werd daarna nog lang nagepraat over hoe we onze (eigen)prestaties nog kunnen verbeteren.

 

Gerelateerde berichten

21 Thoughts to “Rekken5 op bezoek in Papendal”

Comments are closed.