Pupillen worden groot: Teun Bleumink

We zijn benieuwd hoe het nu gaat met de pupillen van toen !  >>   Al weer 13 jaar geleden, op 12 november 2006 mocht Teun Bleumink pupil van de week zijn bij  de wedstrijd Rekken tegen Haaksbergen. Teun kan zich daar niet zo veel meer van herinneren. Wel weet hij dat hij voor aanvang van de wedstrijd mocht proberen te scoren bij de keeper van Haaksbergen.

Teun is inmiddels 23 jaar en speelt nu, meestal als rechtsbuiten in het zaterdagteam van Rekken. Teun zijn voetbalcarrière begon bij de Fjes en stopte bij de B jeugd. Na een aantal jaren niet gevoetbald te hebben kwam het hem goed uit dat er met ingang van dit seizoen een zaterdagteam werd opgericht. Dit team speelt op een tijdstip dat hem goed uitkomt. Teun werd hier herenigd met zij vroegere voetbalmaten Daan, Rick, Raoul en Maikel.

Teun heeft heel veel leuke dingen bij Rekken meegemaakt. Een hoogtepunt was toen hij met zijn team kampioen werd. Welk elftal en wanneer dat was weet hij niet meer. Ook de zomervoetbal toernooien in Valthermond waren gezellige hoogtepunten.

Teun is bezig met zijn laatste jaar als student aan de Aeres Hogeschool in Dronten en volgt daar de opleiding dier- en veehouderij. Daarnaast werkt hij bij Accon AMV in Lochem als assistent Accountancy op de Agro. Het is de bedoeling dat hij na het afsluiten van zijn studie bij dit bedrijf blijft werken. Daarnaast hoopt Teun dat hij nog lang mag voetballen in het zaterdagteam van Sportclub Rekken. Voetballen op zaterdag bevalt prima en het was een goede beslissing van Rekken om een zaterdagteam op te richten.

Gerelateerde berichten

Comments are closed.