Pupillen worden groot: Ilse Bannink

We zijn benieuwd hoe het nu gaat met de pupillen van toen !  >> Op 24 februari 2008 mocht de dan 12 jarige Ilse Bannink pupil van de week zijn bij de wedstrijd Sportclub Rekken – Vosta. Dat is inmiddels al weer 12 jaar geleden. Ilse kan zich nog wel wat van deze dag herinneren. Ze weet nog goed dat ze het spannend vond om de aftrap te mogen doen. Gelukkig lukte de doelpoging en Ilse was daar heel erg blij mee. Dat scoren tegen de keeper van Vosta vond ze èèn van de hoogtepunten van die zondagmiddag in februari.   Voordat Ilse ging voetballen zat ze op volleybal. Daarna heeft ze een aantal jeugdteams doorlopen. Ze was vrij jong toen ze de overstap maakte naar dames 2. Inmiddels voetbalt Ilse al weer 5 jaar in dames 1. Haar favoriete plek is linksvoor. Samen met Tanja speelde ze in diverse jeugdelftallen. Tegelijk gingen ze over naar de dames. Nu spelen ze weer samen in dames 1.  Gevraagd naar haar mooiste voetbalmoment tot nu toe tipt Ilse de uitwedstrijd tegen Keijenburgse boys. Ze scoorde met een perfecte kopbal uit een corner van Chantal.    Ilse is niet alleen voor het voetbal bij Sportclub Rekken. Ze is ook lid van de activiteitencommissie. Ze vind het heel leuk om een vrijwillige bijdrage te leveren voor de club en om activiteiten te organiseren voor jong en oud.

Inmiddels is Ilse 24 jaar en woont ze sinds 2018 samen met Danny Niemans in Haaksbergen. Toen Ilse 12 jaar geleden pupil van de week was wist ze al dat ze later kinderverzorgster wilde worden. En dat wil ze nog steeds! Inmiddels heeft ze MBO en HBO verpleegkundige afgerond. Nu is ze bezig met de studie Kinderverpleegkunde en in juni 2020 hoopt ze hiervoor haar diploma te halen. Misschien gaat ze daarna nog door met een andere studie. Momenteel werkt ze op het MST  in Enschede als kinderverpleegkundige in opleiding op de Kinderafdeling. Daar voelt ze zich als een vis in het water. Ze wil hoe dan ook graag altijd  met kinderen blijven werken.   Gevraagd naar haar plannen voor de toekomst geeft Ilse aan dat ze zich graag nog verder wil ontwikkelen als kinderverpleegkundige. Verder hoopt ze nog lang met heel veel plezier in Rekken te voetballen bij een gezellig damesteam.

>>Ilse Bannink , was pupil van de week op zondag 24 februari 2008   <<

De goedlachse vrolijke 12 jarige brugklasser Ilse Bannink vond het heel leuk dat zij pupil van de week mocht zijn bij de wedstrijd van Sportclub Rekken tegen Vosta uit Enschede op zondag 24 februari.  De familie Bannink is best wel sportief want Ilse’s ouders Wichert en Marjon zitten samen op fitness en haar vader voetbalt ook nog. Broer Tom is keeper bij de B jeugd en zusje Judith zit op volleybal. Naast voetbal doet Ilse ook nog aan streetdance bij GAREO. Als je vraagt wie haar vriendinnen zijn komt er een stortvloed van namen zoals Tanja, Manon, Charon, Maxime, Lobke, Irene, Marloes, Marchi, Linde en nog veel meer namen.  Ilse, die later kinderverzorgster wil worden is nu bijna een jaar bij Rekken op voetbal en speelt linksvoor in het D team. Dat voetballen gaat best wel goed en het is ook nog een heel gezellige groep onder leiding van de trainers Ivonne en Robbin en leider Jan Gerrit.  Overigens, volgens Ilse kan er ook nog wel wat beter bij Rekken. Wanneer de jeugdspelers eigen trainingspakken en clubtassen zouden hebben zou dat niet misstaan. Ilse is een grote fan en mist geen aflevering op TV van “Goede tijden, slechte tijden” en “Onderweg naar morgen”. Verder kijkt ze selectief voetbal zoals de wedstrijden van PSV, Feyenoord, Ajax, Twente en het Nederlands elftal. FC Twente is absoluut haar favoriete club. Hoewel het best wel leuk was om pupil van de week te zijn vond ze het  wel een beetje eng om de aftrap te mogen doen. Ilse en haar familie hebben een hele fijne en leuke middag gehad.

 

 

Gerelateerde berichten