Pupillen worden groot: Joey Vos

We zijn benieuwd hoe het nu gaat met de pupillen van toen !  >>  12 jaar geleden op 9 april 2007 mocht Joey Vos pupil van de week zijn bij de wedstrijd Sportclub Rekken tegen Enschedese Boys. Joey was toen 9 jaar. Hij kan zich niet veel meer herinneren van wat er die dag allemaal gebeurde. Joey is nu 21 jaar en heeft inmiddels al een heel voetballeven bij Rekken achter de rug. Achtereenvolgens speelde hij in de F, E, D, C, B, A en zit nu in de selectie van Sportclub Rekken. Met  Dennis, Mike en Thijs heeft hij heel vaak samen in de jeugd gespeeld en nu zitten ze allemaal bij de selectie. Zijn favoriete positie in het elftal is linksbuiten, maar ook als rechtsbuiten kan hij goed uit de voeten. Joey heeft als voetballer al heel veel mooie momenten meegemaakt. Het mooiste moment was toen hij als jeugdspeler de penaltybokaal won.

Na de basisschool in Rekken ging Joey elke dag op de fiets naar het AOC  in Borculo en volgde daar de richting groen. Deze opleiding heeft hij afgemaakt maar achteraf bleek dat niet de juiste keuze. Daarom koos hij daarna voor de MBO studie sport en bewegen in Enschede. Hij specialiseerde zich op speciaal onderwijs gymnastiek. In het kader daarvan is hij twee keer op stage naar Ethiopië geweest. Hier was hij vooral om te ervaren hoe in dit land speciaal sport onderwijs werd gegeven. Ook deed Joey ervaring op als badmeester door vakantiewerk te doen op het zwembad in Rekken. De MBO studie is inmiddels afgerond en hij heeft nu een tussenjaar waar hij werkt bij Elite in Neede.

Joey heeft nog mooie plannen voor de toekomt. Hij hoopt binnenkort bij Sportclub Rekken een vaste basisplaats te krijgen in het eerste elftal. Verder  hoopt hij in september in Groningen een HBO studie sportvoeding en diëtiek op te pakken. En daarna gaat hij een mooie en passende baan zoeken.

 

>>Joey Vos , was pupil van de week op zondag 9 april 2007   <<

Tekst was er helaas nog niet alleen de foto’s werden gemaakt

Gerelateerde berichten

2 Thoughts to “Pupillen worden groot: Joey Vos”

  1. … [Trackback]

    […] There you will find 67573 more Info on that Topic: sprekken.nl/2019/12/14/pupillen-worden-groot-joey-vos/ […]

  2. … [Trackback]

    […] Find More Info here to that Topic: sprekken.nl/2019/12/14/pupillen-worden-groot-joey-vos/ […]

Comments are closed.