SP.Rekken 1 – GSV’63 1

Zondag 15 december speelde Rekken haar laatste wedstrijd voor de winterstop. GSV uit Geesteren kwam op bezoek. Met het euforische gevoel in de onderbuik, de Nederlandse dames hadden immers net het wereldkampioenschap binnengesleept, begon Rekken deze wedstrijd.

Tegen de verwachting in begon GSV alleraardigst aan de wedstrijd. De heren uit Geesteren probeerden via verzorgd voetbal de Rekkense defensie te breken. Het leidde tot enkele kleine kansjes voor de nummer 6 van de ranglijst. Het was echter Rekken dat via topscorer Merijn Roos de 1-0 wist te maken. Deze stand stond nog steeds op het bord toen de dampende thee in de kleedkamer werd genuttigd.  In de tweede helft kreeg GSV het niet voor elkaar om het de Rekkense mannen lastig te maken. Ondanks dat Rekken niet veel kansen creëerde, leek het duidelijk dat de 3 punten in Rekken bleven. GSV verraste op dat moment door uit het niets de 1-1 te maken. Een doemscenario spookte even door de hoofden van Rekkenaren, maar dit duurde niet lang. Een prachtig doelpunt van Timo Buunk deed dit gevoel verdwijnen. Kort daarna zorgde Joey Vos ervoor dat de twijfel helemaal werd weggenomen, de 3-1 werd namelijk gemaakt. Deze uitslag was tevens de eindstand. Rekken gaat de winterstop in met 31 punten uit 12 wedstrijden en heeft daarmee hoge verwachtingen geschept voor de tweede seizoenshelft!

 

 

Gerelateerde berichten

19 Thoughts to “SP.Rekken 1 – GSV’63 1”

  1. israel and palestine conflict essay https://vpn4home.com/

Comments are closed.