Rekken 3 – Longa 12

Op 2 november jongstleden stond er een teamuitje op het programma. Volgens een deel van het team was het noodzakelijk om enkele hervormingen door te voeren in de feestcommissie, en zo geschiede. Na een kort en vaag spelletje met foto’s kon het echte werk beginnen. Alle papa’s en papa’s in spe, en kinderen zonder schoonvader of schoonmoeder trokken in een touringcar naar de PZF in Haarlo. Beter bekend als Papa’s Zuip Festijn. Er werd gedanst, gepraat en een klein beetje gedronken.  Ondanks dat enkele spelers de bus naar huis wisten te missen ging iedereen voldaan naar huis. Een enkel persoon presteerde het om tegen 3 uur ’s nachts de vrouw te vragen om hem even op te halen. Geen probleem natuurlijk, om vervolgens met een auto en slapende kids aan te komen rijden. PZF deed zijn naam eer aan.

Enkele uren later werden we geacht op het Asterloo te zijn om te voetballen tegen de oranje leeuwen uit Lichtenvoorde. We voelden ons meer dood dan levend, en dit was terug te zien in de stand op het scorebord. Het was hoofdveld onwaardig.   In de return proberen we het onder de 10 te houden, mits er geen party op het programma staat natuurlijk.   Uitslag: 0-13

 

Gerelateerde berichten

Comments are closed.