Gendringen VR1 – Rekken VR1

“Dames 1 heeft een spelersbus?!”
Zondag 17 november ?
Afgelopen zondag stond de uitwedstrijd tegen Gendringen op het papier. Gelukkig was dames 2 vandaag vrij, want we hadden zelf maar 10 speelsters. 4 speelsters van dames 2 waren gelukkig bereid om met ons mee te doen.  Anniek had voor vandaag, vanwege het grote aantal dames dat mee moest via haar werk, een busje geregeld. Het inpakken van dit busje was nog wel lastig, er pasten meer personen in dan bagage. Echter moest dit door Anniek eerst even geprobeerd worden, gevolg was dat alle bagage ongeveer op de grond lag.

We beginnen de wedstrijd scherp en krijgen direct al een grote kans, Brigitte krijgt de bal toevallig voor de voeten maar schiet helaas in het zijnet. Gendringen komt op een 1-0 voorsprong uit buitenspel positie, Sander vlagt, de scheidsrechter ziet het op dat moment krijgen wij echter de bal, die in de kluts beland, gendringen weet deze van afstand met een gelukje tergend langzaam de goal in te krijgen.. Wij waren allemaal in de veronderstelling dat de scheids de goal zou afkeuren, omdat er voor ons geen voordeel zou zijn, hij keurde hem echter goed.
Gelukkig reageren wij hier goed op met een één tweetje van ilse en milou, vlak daarna een passje op Brigitte, die de keeper uitspeelt en de bal in de lege goal schiet 1-1.  Vlak daarna super mooi samenspel, van een ingooi rechtsachter na scoren linksvoor. Na een goede pass van Nina op Demi, maakt Demi de 2-1. Volgens Mirza wordt het ooit nog wel wat met ons. Helaas kunnen we niet met een voorsprong de rust ingaan, vlak voor rust scoren hun nog 2x. Al snel in de 2e helft komen we op 4-2 achterstand rechtsbuiten geeft voor op een inlopende man die helemaal vrij staat en zo kan scoren.
We komen nog goed terug in de wedstrijd en maken de 4-3, Demi scoort uit een voorzet van Brigitte de 4-3. Daarna blijven we goed druk zetten en proberen de 4-4 te maken. Uit een counter scoort Gendringen helaas de 5-3.  Gelukkig is er de terugweg in de bus nog troostvoedsel, Brigitte en chantal hebben de restjes kaas en worst van de housewarming meegenomen. Volgende week krijgen we een nieuwe kans op 3 punten thuis tegen Vios/Grol dames 2.

Gerelateerde berichten