Reünie/GSV VR1 – Rekken VR1

Afgelopen zondag was de samenstelling van ons team wat anders dan we gewend zijn: met twee dames op vakantie en vier-en-een-half geblesseerden op de bank waren we erg blij dat we konden rekenen op drie dames van het 25+ team!  In deze nieuwe samenstelling wisten we in de eerste helft goed druk te zetten. Regelmatig werden er corners verdiend, waarvan er al gauw een benut werd: Indy wist met een rustig balletje een corner van Marlou in de goal te werken: 0-1 !   Niet veel later volgde na een mooie loopactie van Irene de goal van Demi. No words needed, zie de video door cameravrouw Anniek. 0-2 was ook meteen de ruststand.  In de tweede helft waren we meer op onze eigen helft te vinden, waar Reünie/GSV een paar gevaarlijke corners heeft gezet. Wieke wist nog een van deze ballen vakkundig weg te werken met haar neus.. Gelukkig ziet ons carnavalsprinsesje er nog piekfijn uit!   In de laatste 20min herpakten we ons en wist Demi na een lange loopactie een mooie voorzet te geven. Lisa bedacht zich geen seconde en nam deze bal in één keer op de slof: boven in het dak, 0-3 !  De wedstrijd kreeg voor ons een beetje een nare nasmaak. Bij een duel viel Indy raar op haar schouder. Resultaat: een gebroken sleutelbeen..   De laatste 10 minuten heb ik daardoor moeten missen (zorgen voor Indy en gassen naar de huisartsenpost), maar het is 0-3 gebleven dus het ging vast goed!   Groetjes!!

Goal ! Camaravrouw Anniek !

 

Gerelateerde berichten

25 Thoughts to “Reünie/GSV VR1 – Rekken VR1”

  1. college application essay examples https://vpnshroud.com/

  2. how to write a good conclusion for an essay https://topvpndeals.net/

Comments are closed.