Penaltybokaal JO-9

Op zondag 27 oktober was het jaarlijkse penalty bokaal. Op de training hadden we hier goed op geoefend! Iedereen was er klaar voor en een aantal hadden lichtelijk een beetje gezonde zenuwen. Fygo mocht aftrappen en hij schoot hem hard in de linkerhoek, keeper was…. Kansloos! Jans was als tweede en deze werd ook hard raak geschoten. Marijn was als 3e en ook deze bal ging raak! Kees was als 4e hij maakte een mooie schijn beweging waardoor hij de keeper op het verkeerde been zette en raak schoot, heel goed Kees! Ook Siem mocht na Kees, hij keek naar de rechterhoek en schoot hem in de linkerhoek, ra ra ik welke hoek lag de keeper… juist in de rechterhoek, heel goed Siem! Ook Levi weet de bal raak te schieten. Hij kijkt nog even goed hoe de keeper staat mm zie je Levi denken, de keeper staat best veel naar rechts weetje wat Levi doet.. hij schiet hem hard in de linkerhoek. Stan is aan de beurt, een hele lange aanloop en een harde knal die zo maar in de rechterhoek van de goal gaat. Ook Florian haalt een grapje uit met de keeper hij doet net of die schiet, de keeper gaat liggen en Florian schiet snel in de andere hoek… GOAL!  Liam schiet de bal keihard in de linkerhoek, de keeper kijkt voor de zekerheid nog even of het net nog wel heel is want ja die bal ging zooo hard! Als laatst mocht Bart een penalty nemen, hij schiet de bal loepzuiver in de rechterkruising BAM! Die zit. De eerste ronde zit erop en iedereen heeft raak geschoten! Helaas draaien de keepers warm en houden ze er ook een aantal tegen. Liam, Kees en Marijn strijden om de derde plaats. Deze wordt gewonnen door Marijn. Als tweede is geëindigd Jans en als eerste is onze kruising man Bart! Vrijwel bijna alle ballen vlogen in de kruising! Denk dat vele profvoetballers nog wat van jouw penalty’s kunnen leren Bart! We feliciteren elkaar en krijgen allemaal een mooie beker. Daarna moedigen we Bart aan in de finale, maar deze werd helaas net niet gewonnen door onze topper!

Gerelateerde berichten

Comments are closed.