GFC VR1 – Rekken VR2

Zondag 3 november was het dan zo ver, de wedstrijd tegen de de koploper GFC dames 1. Na de bespreking in Rekken gingen we met z’n allen richting Goor. Onze steun en toeverlaat Jan (trainer) had ons duidelijk op het hart gedrukt dat we vanaf de 1e minuut ons koppie bij de wedstrijd moesten houden (iets wat de laatste wedstrijden ontbrak).  De eerste 20 minuten hielden we goed stand. We waren fel op de bal en lieten ons niet de kaas van het brood af eten. Helaas viel na 20 minuten de eerste tegen goal. Hierna leek het alsof we niet meer wisten hoe we moesten voetballen. We werden vastgezet rond de 16, zodat we de bal niet meer kwijt konden. De 2-0,3-0 en 4-0 vielen daarna ook snel. Ruststand 4-0.  Nadat Jan ons goed toegesproken had in de rust gingen we met volle moed de 2e helft. We begonnen de 2e helft weer erg sterk. De tegenstander had moeite om door onze verdediging te komen. Ondanks de goede inzet vielen er toch weer 2 tegen goals. Eindstand 6-0.  Aankomende spelen we om 10:00 thuis tegen VIOS/Grol dames 3. Komt tot zien !