Rekken JO9 onderuit tegen Neede

Na de spectaculaire 4-3 overwinning bij Beltrum vorige week, was vandaag Sportclub Neede te gast op ’t Asterloo. De druk was er goed opgelegd voor deze wedstrijd. Door 1 van de ouders werd deze match als de wedstrijd van het jaar bestempeld die gewonnen moest worden. Die boodschap leek goed aangekomen te zijn, want rekken begon voortvarend en supergemotiveerd aan de wedstrijd. Ze kwamen ook al vrij snel op 1-0. Deze vroege voorsprong wekte echter ook de jongens en meisje van Sportclub Neede. Zij begonnen rekken terug te dringen en kansjes te creëren. Net voor de time-out, halverwege de eerste helft maakte Neede de gelijkmaker. Tijdens de time-out werd afgesproken om de draad van het begin van de wedstrijd weer op te pakken, maar 1 van de spelers van Neede kreeg het op de heupen en met een paar fraaie schoten, onhoudbaar voor de sterk keepende goalie van Rekken stond er bij rust  1-5 op het scorebord.

Na de peptalk in de rust, golfde de tweede helft het spel op en neer. Rekken liet mooie combinaties zien. Kansjes werden gecreëerd, het doel van Neede werd met enkele schoten onder vuur genomen, maar de bal wilde er niet in. Ook Neede creëerde kansen en zij sprongen er wat efficiënter mee om en scoorden wel een paar keer. Ook wist de keeper van rekken met een aantal spectaculaire reddingen, eentje hield hij zelfs met zijn neus (gevolg bloedneus), Rekken te behoeden voor een grotere nederlaag.

Hoewel de uitslag doet vermoeden van niet, wist deze jonge ploeg een leuke pot neer te zetten voor het publiek. Er werd goed samengespeeld, mooie acties werden er gemaakt en er werd robuust verdedigd. Nu gaat de blik op 16 november. Een uitwedstrijd tegen Grol. Met dezelfde instelling als vandaag gaan we onszelf daar proberen te belonen voor ons leuke en aantrekkelijke spel. Zet ‘m op TOPPERS!!!!

Gerelateerde berichten