Erix-SP Rekken 2-2

1ste helft

Vandaag stond een lastige uitwedstrijd op het programma namelijk tegen Erix. We begonnen sterk aan deze wedstrijd en kregen ze goed onder druk.  In de 2e minuut was er een grote kans voor Rekken om op de 0-1 te komen maar het schot ging net over. De rest van de eerste helft ging het een beetje op een neer en aan beide kanten grote kansen. Daarna in de 45 minuut was er in het strafschopgebied bij Rekken een overtreding gemaakt wat leidde tot een strafschop. Die ging erin en stond het net voor rust 1-0 voor Erix.

2e helft

Rekken begon sterk aan de 2e helft en dat leidde ook een goal in die werd gemaakt door Timo Buunk rondt de 50ste minuut. Daarna ging het spel op en neer. Daarna kwamen er een paar vrij trappen voor Rekken maar daar kwam niks uit. En in de 74ste minuut werd Merijn Roos diep gestuurd vanaf de middellijn en hij was veel sneller dan zijn verdedigers en dat resulteerde in de 1-2. Daarna ging het weer op en neer, maar 10 minuten voor tijd had Erix de bal rond de 20 meter en hij schoot hem over de keeper van Rekken hij raakte hem nog aan maar het was niet genoeg om het doelpunt te voorkomen en stond het ineens 2-2. En in de slotfase ging het beide kanten met redelijk tot grote kansen. Maar het bleef 2-2 en toen was het afgelopen. Einde wedstrijd en hopen dat het volgende week tegen Haarlo weer 3 punten zijn. Kom dat zien op het Asterloo.