PhenixVR1 – RekkenVR2

Zondag 29 september speelden dames 2 haar 2e competitiewedstrijd tegen de nieuwkomer Phenix VR1. De vorige wedstrijd hadden de dames een sterk spel gespeeld, dus dat beloofde veel goed voor de wedstrijd. Met 16 dames sterk moesten ze de tegenstander wel kunnen pakken. Na de aftrap bleek al snel dat Rekken Da2 de betere partij was. Na een rare beuk scoorde Milou al snel in de wedstrijd de 0-1, gevolgd door een hele reeks doelpunten.
De ruststand was 0-6, maar had meer moet zijn want onze keeper miste een penalty. De tweede helft werd de tegenstander fysieker en gefrustreerder en daarbij liepen de emoties soms hoog op maar dat kon onze doelpuntenmachine Marlynn Reinders niks schelen. Zij maakte bijna een dubbele hattrick en kan daarmee wel tot the woman of the match benoemd worden. De wedstrijd hebben de dames met 0-10 gewonnen en daarmee zijn de eerste 3 punten binnen. Daarnaast hebben de dames nu meteen een mooi doelsaldo voor. Op naar de volgende 3 punten!

Doelpuntenmakers: 2 Milou, 5 Marlynn, 1 Fleur, 1 eigen goal (voorzet Marloes), 1 Lynn.

Gerelateerde berichten