SP Rekken 1 – Wolfersveen 1

Op de regenachtige zondag 29 september speelde Rekken haar tweede competitiewedstrijd van het seizoen. Rekken begon het seizoen met een 1-4 uit-overwinning bij DEO. Het plan was deze goede start voort te zetten tegen de gasten uit Wolfersveen. Hierbij de opstelling:

 1. Dylan Bijlsma
 2. Marc Blaauboer
 3. Bram Helmers
 4. Kevin Stokkers
 5. Mike Kerkemeijer
 6. Tom Tankink
 7. Timo Buunk
 8. Joey Vos
 9. Robin Wegdam
 10. Thies Diepenmaat
 11. Thijs Tankink

 

 1. Merijn Roos
 2. Roy Leusink
 3. Daan Papenborg

 

Waar Rekken tegen DEO een uitstekende start van de wedstrijd kende, was dit minder tegen de opponent uit Wolfersveen. Rekken was slordig aan de bal en creëerde hierdoor een ietwat onrustig begin. Dit leidde tot een aantal kansjes voor zowel Rekken als voor Wolfersveen. De openingsgoal werd gemaakt door Rekken. Timo Buunk knalde een bal van 30 meter afstand strak tegen de touwen. Rekken ging rusten met een 1-0 voorsprong.

Na rust oogde het voetbal van Rekken verzorgder. Wellicht begon er vermoeidheid op te treden bij onze gasten uit Wolfersveen. Hoe dan ook, veel kansen wisten zij niet meer te creëren. Na een uurtje spelen kwam, zoals voorspeld door onze live-reporter, Merijn Roos het veld in. Het duurde slechts luttele seconden voordat Merijn na een fraaie actie de 2-0 binnen schoot in de korte hoek. De laatste restjes hoop vervlogen hiermee bij Wolfersveen. Vervolgens kopte Robin Wegdam een goede voorzet hard binnen. Hiermee werd ook de eindstand van de wedstrijd bereikt. Rekken won haar eerste thuis wedstrijd met 3-0!

Aanstaande zondag speelt Rekken om 14:00 uur uit tegen EGVV. Komt dit allen zien!

 

 

Gerelateerde berichten

Comments are closed.