Balletje trappen? -app    

Het idee

Kinderen die graag in de zomerperiode willen voetballen maar niet zoveel kinderen bij elkaar krijgen om een partijtje te spelen willen we als Sport Federatie Berkelland helpen om toch snel een groep voetballers bij elkaar te krijgen. Daarom willen we proberen of de gratis Balletje trappen?-app uitkomst biedt.

De bedoeling

Het is de bedoeling dat we in de zomerperiode elkaar oproepen om te komen voetballen. De  Sport Federatie Berkelland in samenwerking met een trainer/ouder van Sp. Rekken zorgen voor de begeleiding. Vooral in de zomerperiode als er niet meer getraind wordt bij de clubs kan dit natuurlijk erg handig zijn. In Rekken voetballen we op het kunstgrasveldje. Na de zomerperiode gaat de app uit de lucht en kun je weer gewoon gaan trainen bij je eigen club natuurlijk.

Aanmelding

Ben je 6-12 jaar en wil je graag voetballen zorg dan dat je in deze app komt door een appje te sturen naar Waldo Rhebergen van de Sport Federatie Berkelland 06-13823991 of een mailtje naar waldo@sportfederatieberkelland.nl  met jouw mobiele nummer of die van de ouders. Dit nummer voegen wij dan toe aan de Balletje trappen?-app en wie weet kan jij deze zomer wel heel vaak een balletje trappen?

Volg ons!

Volg de Sport Federatie Berkelland op Facebook(Sport Berkelland) en Instagram (sportfederatieberkelland) en natuurlijk via onze website www.sportfederatieberkelland.nl

 

Gerelateerde berichten

25 Thoughts to “Balletje trappen? -app    ”

Comments are closed.