Pupil van de week: Reamon Lubbers

Balsponsor familie Mellink: Zondag komt Rietmolen naar “het Asterloo” om te voetballen tegen Sportclub Rekken. Reamon Lubbers mag bij deze belangrijke wedstrijd de pupil van de week zijn. De 10-jarige Reamon is een spontane, opgewekte, wakkere en zelfverzekerde jongen die nu al weer 3 jaar bij Sportclub Rekken speelt.

De familie Mellink is bij deze wedstrijd balsponsor. Reamon’s opa, Henk Mellink, was een groot voetballiefhebber en lid van Sportclub Rekken. Hij werd met meerdere teams kampioen. Reamon kan zich het laatste kampioenschap van opa met het vijfde elftal, drie jaar geleden, nog goed herinneren. Hij hoeft niet lang na te denken bij de vraag wie hij de beste speler van Rekken vindt. Dat is zijn grote voorbeeld, opa Henk, die overleden is op 31 maart 2018.

Reamon is de jongste thuis. Hij woont in de Holterhoek aan de Zwilbroekseweg. Zijn ouders heten Kim en Arnold. Marlin is zijn grote zus en Lucas en Jelmer zijn de grote broers. Ook woont Smoes, de zesjarige poes bij hen thuis. En Bart en Willy, de hangbuikzwijntjes wonen in de stal en kunnen als ze willen ook naar buiten.  Reamon zit samen met 23 kinderen in groep 7 op IKC het Simmelink. Het is een mooie school en hij heeft heel gezellige klasgenoten. Ook kan je er veel leren en goed spelen. Reamon heeft fijne vrienden. Hun namen zijn: Tom, Sem, Pim, Tygo, Sam en Luca.

Naast voetbal heeft Reamon nog meer hobby’s. Zijn vader, zus en broers doen aan survival. Dat is in Beltrum. Reamon gaat ook wel eens mee om te trainen. De apenhang over water vind hij geweldig om te doen. Als je dan los laat val je in het water en heb je een nat pak. De familie Lubbers is heel muzikaal. Ze bespelen allemaal een instrument. Reamon is nu begonnen met drummen. Nog even en dan is het complete gezin Lubbers op de vrijdagavond in Rekken present op de repetitie van Crescendo.

Reamon speelt al weer bijna 3 jaar bij Sportclub Rekken. Eerst stond hij vaak in de verdediging of op het middenveld en hij was ook wel eens keeper. Toen werd  Sjoerd Weernink een tijdje zijn trainer. Sjoerd zette Reamon in het doel en dat ging opeens heel goed. Sinds die tijd is Reamon meestal de vaste keeper. Hij speel nu in de Jo11. Reamon vind dit een fijn vrienden en vriendinnen team. Hij vind de trainingen leuk. Ook krijgt hij speciaal keeperstraining van Robin Wegdam. De andere trainer heet Tygo Velthuis. Robin en Tygo zijn volgens Reamon prima kerels die iedereen beter leren voetballen. Ook de wedstrijden zijn vaak de moeite waard en de resultaten worden ook steeds beter. Michel Hasselo is er op zaterdag ook altijd bij. Hij is de vaste elftalleider.

Reamon kijkt vaak naar FOX sport. Tennis en rugby vind hij interessante sporten. Maar voetbal is de aller mooiste sport. Op FOX bekijkt hij ook de wedstrijden van FC Twente, zijn favoriete club in Nederland. Het team van Bayer München vind hij wereldklasse. En Arjen Robben is de beste speler van Nederland en de wereld. Reamon noemt ook nog een keeper die hij de allerbeste van de aardbol vind. Dat is de Sloveense keeper Jan Oblak van Atletico Madrid.

Zondag gaat het dus gebeuren. Rekken speelt tegen Rietmolen en zal er alles aan doen om de punten thuis te houden. Reamon mag pupil van de week zijn en hij heeft daar erg veel zin in. Hij gaat helpen bij de wedstrijdvoorbereiding en gaat de Rekkense keeper inschieten. En hij zal ook assisteren bij de toss en daarna gaat hij proberen de keeper van Rietmolen te passeren. Wij van Sportclub Rekken hopen dat het een mooie en sportieve wedstrijd zal worden en Reamon, zijn familie en iedereen die komt kijken een fijne middag zullen hebben.

 

Gerelateerde berichten

Comments are closed.