Rekken JO9-1 – Neede JO9-1

Sinds de winterstop spelen wij in de hoofdklasse. Voor ons gevoel moeten we voetballen bij Ajax, PSV en Feyenoord omdat we altijd een eindje moeten rijden. (Westervoort, Rozendaal, Duiven, Brummen) Onderweg vinden we het dan vooral superleuk om auto’s te kijken. En dan natuurlijk niet zomaar auto’s. Dit begint meestal op de rotonde bij Eibergen want jaa… Daar staat een dikke Porsche! Ook de Hummers, Bugatti’s en Ferrari ’s zijn mega interessant.  Op zaterdag 6 april trapten wij om 10:00 af op T’ Asterloo tegen Neede. Iedereen was fit en ook de warming-up was goed. Dit resulteerde in een snelle voorsprong voor ons. Na 3 minuten stond het al 3-0! We zetten hoog druk en hier weet Neede niet goed mee om te gaan. Maar helaas konden we dit niet volhouden tot aan de time-out. We zakten wat in en lieten Neede de lange ballen geven waardoor ook hun gevaarlijk werden voor onze goal. Neede kreeg drie keer achter elkaar een corner. Keeper Max redde de eerste 2 keer knap maar bij de derde corner kon Neede helaas scoren. 3-1 was de stand bij de time-out. We werden weer even wakker geschut en we gingen weer voetballen. Boaz maakte een goede actie op de rechter flank. Hij kapte een aantal tegenstanders uit en zet de bal strak voor op Sil, die weet nadat de bal 2 keer was tegengehouden door de keeper hem in de goal te krijgen. 4-1. Neede kwam een aantal keren 1 op 1 door, maar Max weet deze ballen knap te redden. Neede krijgt weer een corner en weet helaas hier weer uit te scoren, en ook de 4-3 komt uit een corner. Kom op Rekken wordt er geroepen vanaf de zijlijn. Lars en Pieter bouwen netjes op en spelen via een één tweetje de spits uit, Pieter geeft de bal diep aan Stijn, hij kapt de tegenstander uit en geeft hem voor aan Sil die deze bal snoeihard binnenschiet BAM 5-3! De scheids fluit voor rust. In de rust wordt er door Timo en Sharon verteld dat we achterin iets beter moeten opletten waar de mannetjes van Neede staan bij het balbezit van de tegenstander. Vooral bij de corners moeten ook de spitsen mee terug zakken want hierin is Neede erg sterk. Verder gaat het erg goed en blijf vooral goed met elkaar samenspelen. We beginnen de tweede helft met 1 wijziging, Pieter keept de tweede helft en Max komt samen met Lars centraal achterin. De tweede helft is begonnen. Sil maakt een mooie solo actie en maakt dit koelbloedig af, 6-3. De verdediging was even vergeten wat ook alweer verdedigen was en de spits van Neede brak door 6-4. We waren weer wakker. Na een aantal mooie acties en voorzetten van Boaz, Sil en Stijn wist Boaz twee keer te scoren! 8-4 Nu blijven vechten voor elkaar en voor de bal. Neede kreeg weer een corner en deze ging er helaas weer in 8-5. Tijd voor een time-out. Kom op jongens, we zijn er bijna! Neede begint moe te worden en hiervan moeten wij profiteren, iets meer druk zetten! Dit deden we ook en dit resulteerde in 4 doelpunten! Stijn zag de keeper ver uit de goal staan en schoot van afstand zo met een boog over de keeper heen. Ook Lars was dicht bij een doelpunt. Na een fantastische actie van achteruit pingelde hij zo langs alle 5 spelers van Neede, helaas raakte hij net de hoek van de kruising! Neede wist nog 1 keer door te breken maar het laatste woord was voor Rekken! Stijn zette goed druk op de tegenstander waardoor hij de bal kon afpakken en hard raak schoot! De eindstand 13-6! Goed gedaan jongens! Score verloop: 1-0 Stijn, 2-0 Sil, 3-0 Sil, 4-1 Sil, 5-3 Sil, 6-3 Sil, 7-4 Boaz, 8-4 Boaz, 9-5 Stijn, 10-5 Sil, 11-5 Sil, 12-5 Sil, 13-6 Stijn.

Gerelateerde berichten