Rekken4 heeft de titel voor het grijpen !

De komende 2 wedstrijden winnen en de titel is binnen, maar bij puntverlies van Eibergen en eigen winst, is de titel zondag al een feit. Donderdag 12 april werd de koppositie nog verspeeld in een rechtstreeks duel met Eibergen. Het vierde begon gespannen aan deze wedstrijd en werd in de beginfase compleet overrompeld door het felle Eibergen. Aan het eind van de eerste helft herpakten we ons iets, maar een ongelukkig doelpunt vlak voor rust leidde tot een 3-1 achterstand. In de tweede helft werd er volop aangevallen, maar verder dan de 3-2 kwamen we niet. Ondanks de nederlaag was het na die tijd nog wel even gezellig, maar de koppositie was verspeeld. Het weekend er op werd er thuis ‘gewoon’ gewonnen van Meddo en wat bleek, Eibergen had na een zware kermis verloren bij Vosseveld, waardoor het vierde weer aan kop kwam te staan, met nog een inhaalwedstrijd tegoed. Deze werd de donderdag er op ingehaald bij Vosseveld. In een zwaar en bizar duel werd daar een punt meegenomen (o-o)

Zondag 22 april liep het vierde echter tegen een nederlaag aan, thuis tegen Beltrum werd het in een slecht duel 1-2. Dag kampioenschap zou je zeggen, maar tot onze verrassing had ook Eibergen verloren. De voorsprong op Eibergen bleef en het vierde heeft alles nog in eigen hand. Op 29 april werd onder het toeziend oog van enkele spelers van Eibergen (hadden vrij) eenvoudig gewonnen van Buurse (5-0) Gezien de stand kon het doelsaldo nog wel eens belangrijk worden en op 6 mei begon het vierde furieus aan het duel met de nummer laatst MEC. Vandaag moest er flink gewonnen worden, om aan het doelsaldo te werken. Er werd met maar liefst 17-0 gewonnen van MEC. Later die dag bereikte ons het bericht dat Eibergen wederom punten had verspeeld en na enig rekenwerk kon we concluderen, dat als we de komende 2 wedstrijden winnen het kampioenschap op 20 mei een feit is, ongeacht de uitslagen die Eibergen neerzet. Maar bij winst aankomende zondag en punt verlies Eibergen is het kampioenschap zondag al een feit. Dus wie weet…het vierde gaat in ieder geval mooie zondagen tegemoet. Vol spanning, sensatie en uiteindelijk hopelijk de titel.

 

Gerelateerde berichten

5 Thoughts to “Rekken4 heeft de titel voor het grijpen !”

 1. … [Trackback]

  […] Find More to that Topic: sprekken.nl/2018/05/10/rekken4-heeft-de-titel-voor-het-grijpen/ […]

 2. … [Trackback]

  […] Find More Info here on that Topic: sprekken.nl/2018/05/10/rekken4-heeft-de-titel-voor-het-grijpen/ […]

 3. … [Trackback]

  […] Read More on that Topic: sprekken.nl/2018/05/10/rekken4-heeft-de-titel-voor-het-grijpen/ […]

 4. … [Trackback]

  […] Info to that Topic: sprekken.nl/2018/05/10/rekken4-heeft-de-titel-voor-het-grijpen/ […]

 5. … [Trackback]

  […] Read More on to that Topic: sprekken.nl/2018/05/10/rekken4-heeft-de-titel-voor-het-grijpen/ […]

Comments are closed.