spRekken MO17-1 vs VVG’25 MO17-1

De MO17 van Sp. Rekken is bezig aan een toch ietwat wisselend seizoen. Wisselend in veel opzichten. Zo heeft de MO17 dit seizoen helaas geen vaste trainer/coach. Mirza, de trainer van dames 2, verzorgt veelal de trainingen van de meiden. Per toerbeurt gaan er 2 personen als begeleiding mee naar de wedstrijden. Dit zijn meestal speelsters uit dames 1 of dames 2. Wouter Rexwinkel coördineert dit zo goed als mogelijk en zorgt voor de communicatie omtrent de wedstrijden en alles wat daarbij hoort.  De eerste seizoenshelft zijn ze in de subtop geëindigd van de 2e klasse en hebben ze nog lang meegedaan om de bovenste plaatsen. Ondanks het leeftijdsverschil binnen het team wordt er zaterdags wel als team gewerkt. De MO17 heeft dit jaar maar 13 speelsters en hebben de gehele 1e seizoenshelft gelukkig nog niet hoeven lenen vanuit andere teams. Dit lijkt nu wel wat anders te worden, er zijn wat vervelende pijntjes ontstaan en de vakanties komen eraan. Dames 1 en 2 kunnen regelmatig een beroep doen op een aantal van de speelsters van MO17, andersom kan en mag dat helaas niet. Personele problemen kan dus nog wel eens een dingetje worden…

Zaterdag 31 Maart speelde Rekken MO17 een inhaalwedstrijd tegen VVG’25 MO17-1. Dit was eigenlijk de 1e wedstrijd van de 2e seizoenshelft, maar die was destijds afgelast vanwege de slechte weersomstandigheden. Bij het bekendmaken van het wedstrijdschema stond dit weekend dan ook ingeroosterd als vrij weekend met als gevolg dat er 1 speelster die zaterdag moest werken en 2 speelsters een weekend weg waren. Van ons eigen team hadden we dus 10 speelsters over. Gelukkig waren Marlynn en Celeste van de JO15-1 vrij en waren ze beide bereid om ons uit de brand te helpen en met onze wedstrijd mee te doen.

Aan het begin van de wedstrijd werd al snel duidelijk dat wij de bovenliggende partij waren en dat er vandaag gewonnen kon worden. Dit betekent ook dat er dat wat verzorgder gevoetbald zou kunnen worden, alleen lukte dat in het begin nog niet helemaal. We gingen mee in het rommelige spel van de tegenstander en  gebruikten in eerste instantie het middenveld nog te weinig. Naarmate we in de loop van de 1e helft wat meer grip op het spel kregen gingen we ook verzorgder spelen. Het middenveld werd gebruikt en Marlynn (mid-mid) dook in alle vrije ruimtes en zorgde daarmee voor veel gevaar voor het doel van VVG. We gingen rusten met een 3-0 voorsprong. In de rust nog even de puntjes op de i gezet om ook te kunnen werken aan een goede opbouw van achteruit.

Helaas werd de pret in de 2e helft al snel minder. VVG leek uit te breken maar gelukkig kon Kirsten, doordat ze goed naar binnen geknepen was, een 1 op 1 situatie met Jorien voorkomen de bal weg te werken. Hierbij viel ze en kwam ze op haar schouder terecht. Meteen was er veel pijn en voelde het niet goed. Kirsten heeft helaas moeten stoppen en in het ziekenhuis bleek dat ze haar sleutelbeen gebroken heeft. Wel heeft ze met deze actie ervoor gezorgd dat Jorien niet in actie hoefde te komen en we de 0 hielden.  In het verloop van de 2e helft maakte Marlynn nog een mooie goal vanuit een corner waardoor de eindstand 4-0 werd. Zowel Indy als Marlynn hebben 2x gescoord.

Marlynn en Celeste willen we graag bedanken voor het meedoen!

Hopelijk houden we de selectie de komende weken fit en voldoende bij elkaar om het seizoen met elkaar goed af te kunnen maken!

Sp. Rekken MO17-1

Gerelateerde berichten

5 Thoughts to “spRekken MO17-1 vs VVG’25 MO17-1”

 1. … [Trackback]

  […] Read More Information here to that Topic: sprekken.nl/2018/05/01/sprekken-mo17-1-vs-vvg25-mo17-1/ […]

 2. … [Trackback]

  […] Information to that Topic: sprekken.nl/2018/05/01/sprekken-mo17-1-vs-vvg25-mo17-1/ […]

 3. … [Trackback]

  […] Find More here on that Topic: sprekken.nl/2018/05/01/sprekken-mo17-1-vs-vvg25-mo17-1/ […]

 4. … [Trackback]

  […] Read More on that Topic: sprekken.nl/2018/05/01/sprekken-mo17-1-vs-vvg25-mo17-1/ […]

 5. … [Trackback]

  […] Information to that Topic: sprekken.nl/2018/05/01/sprekken-mo17-1-vs-vvg25-mo17-1/ […]

Comments are closed.