SP.Rekken 1 – KSV 1 1-0

Zondag 29 april speelde Rekken voor de tweede zondag op rij tegen KSV uit Vragender. Rekken is bezig aan een prima reeks, en was bij aanvang van de wedstrijd al weer 4 wedstrijden ongeslagen. Onder prima weersomstandigheden trede Rekken aan in de volgende opstelling.

 

 1. Dylan Bijlsma
 2. Bram Helmers
 3. Patrick Nijland
 4. Mike Kerkemeijer
 5. Jordy te Raa
 6. Kevin Stokkers
 7. Damas Damen
 8. Thijs Tankink
 9. Nick van der Luyt
 10. Jasper Stein
 11. Merijn Roos
 12. Tom Bannink
 13. Sjoerd Weernink
 14. Joey Vos
 15. Job Groen

 

Rekken begon controlerend aan de wedstrijd. Het werd net als de voorgaande wedstrijd tegen KSV niet echt onder druk gezet door de mannen uit Vragender. In balbezit wist Rekken enkele kansen te creeren. Toch wist Rekken met een poging of 4 het net niet te vinden in de eerste helft. KSV daarentegen wachtte geduldig op een uitbraakmogelijkheid. Ook dit leverde de mannen uit Vragender een paar kansen op, maar net als Rekken wist het niet te scoren.

De tweede helft begon zeer gezapig. Beide ploegen waren slordig aan de bal, die maar bleef hangen op het middenveld. Nadat dit een minuut of 15 had geduurd, wist Nick van der Luyt te profiteren van een matige uittrap van de doelman van KSV. Nick twijfelde niet toen hij de bal in zijn voeten kreeg gespeeld, en schoot onmiddellijk de bal over de keeper. 1-0 en alweer het 18e competitiedoelpunt van dit seizoen. Het restant van de wedstrijd wist KSV toch wat beter aan voetballen toe te komen. Het spel dat door trainer Willem te Nijenhuis werd beschreven als “ons beste voetbal van dit seizoen” bracht de Vragenderse voetbalploeg ook enkele kansen. Slordigheid voor de goal en een uitstekend keepende Dylan Bijlsma voorkwam echter het doelpunt. In de laatste minuut werd nog een voorzet gegeven vanaf de linkerkant door KSV. De bal was echter veel te hoog en hard, maar ondertussen ging de spits van Vragender wel naar de grond in het strafschopgebied. Contact leek er wel te zijn tussen de spelers van Rekken en Vragender, maar een fluitsignaal klonk niet. Rekken zat er echter niet mee, en sloot de wedstrijd tevreden af met een 1-0 overwinning.

Door deze uitstekende reeks heeft Rekken nog steeds kans op een prima klassering in de 4e klasse C. Met nog 2 inhaalwedstrijden voor de boeg is de 4e plaats zelfs nog in zicht. Ook in de 2e periode heeft Rekken nog van allerlei mogelijkheden om het seizoen verrassend af te sluiten. Donderdag avond gaat Rekken weer aan de bak tegen angstgegner KSH, waar eerder dit seizoen met 0-3 van werd verloren. 19:15 is de aftrap in Harreveld. Komt dat zien!

Gerelateerde berichten

Comments are closed.