In Memoriam: Henk Mellink

Met grote verslagenheid en droefenis geven wij hierbij kennis van het toch nog onverwachte overlijden van:

                                                                                       Henk Mellink

Op zaterdag 31 maart jl. kregen wij het droevige bericht dat Henk in het ziekenhuis in Winterswijk was overleden. Ondanks dat Henk de nodige complicaties te verwerken kreeg na zijn operatie, kwam dit bericht van zijn overlijden totaal onverwacht. In onze ogen was Henk toch een sterke man, die deze zware operatie ook wel te boven zou komen. Hoe anders kan het dan toch lopen in het leven….

Henk was een zeer gewaardeerd lid van Sportclub Rekken en heeft vele functies binnen onze club verricht. Hij was jarenlang speler van het 1e elftal en actief bij tal van activiteiten binnen onze vereniging. Tot eind vorig jaar was Henk nog actief als speler en aanvoerder van het 5e. Ook was hij samen met Gonny een regelmatig toeschouwer van het 1e elftal.

Het is eigenlijk niet voor te stellen dat Henk er niet meer is. Wij zullen zijn aanwezigheid, zijn humor en gezelligheid ontzettend missen. Wij verliezen in hem een markant en zeer gewaardeerd persoon.

Wij wensen Gonny, kinderen, kleinkinderen, familie en vrienden ongelooflijk veel sterkte in de komende tijd.

Namens bestuur en leden van Sportclub Rekken.

——————————————————————————————————————————————————–

Zaterdagmiddag 31 maart kregen we volkomen onverwacht het droevige  bericht dat onze aanvoerder van Rekken 5

                                                                                     Henk Mellink

is overleden in het ziekenhuis in Winterswijk.

Dat Henk de complicaties die waren opgetreden na de eerdere operaties niet zou doorstaan, kwam niet bij ons op. Het is echter anders gelopen. En wel op een heel verdrietige wijze.

Zijn carrière binnen Sportclub Rekken dwingt veel respect af, niet alleen bij de eigen spelers, maar ook bij de andere teams. Voor Rekken 5 was Henk zeer bepalend. Hij was er altijd en zorgde dat de moraal hoog bleef in ons team, waarbij het vijfde altijd goed presteerde en zelfs in 2016 kampioen werd.

Henk heeft op 12 november thuis tegen Ratti zijn laatste wedstrijd voor het vijfde gespeeld, toen nog niet beseffende dat dit zijn laatste zou zijn.

Wij zullen Henk’s betrokkenheid en aanwezigheid gaan missen.

Wij wensen Gonny en de andere familie leden sterkte toe de komende periode, om dit grote verlies te verwerken.

Rekken 5

 

———————————————————————————————————————————————–

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gerelateerde berichten

Comments are closed.