SVGG 1 – SP Rekken 1 0-3

Zaterdag 31 maart speelde SP Rekken om 18:00 haar twaalfde competitiewedstrijd van het seizoen tegen SVGG uit Megchelen. SVGG kan worden gezien als directe concurrentie, het stond namelijk slechts 2 punten achter op Rekken. Daan Papenborg deed niet mee in verband met een knieblessure, waardoor Sjoerd Weernink speelde als rechtsachter. Patrick Nijland keerde terug op de bank. De volledige selectie zag er als volgt uit:

 1. Dylan Bijlsma
 2. Sjoerd Weernink
 3. Bram Helmers
 4. Mike Kerkemeijer
 5. Tom Bannink
 6. Kevin Stokkers
 7. Damas Damen
 8. Thijs Tankink
 9. Nick van der Luyt
 10. Jordy te Raa
 11. Merijn Roos
 12. Joey Vos
 13. Job Groen
 14. Patrick Nijland
 15. Bjarne Boonk

Rekken startte sterk aan de wedstrijd. Zoals de laatste weken wel vaker het geval, stond de organisatie sterk en kwamen de voetballers van SVGG niet onze zestien in. Na uitstekend druk zetten, gevolgd door prima loop- en passwerk, werd de 0-1 binnengeschoven in de lange hoek door Thijs Tankink. Prima start dus. Het werd zelfs nog mooier toen enkele minuten later een vrije trap van Merijn Roos de lange hoek in werd gekruld. Nick stapte over de bal heen, waardoor de keeper op het verkeerde been werd gezet. Het doelpunt staat echter op naam van Merijn. 0-2. Hier opvolgend ontstond echter een fase waarin SVGG wat meer druk uit begon te oefenen. Het sterk spelende centrale duo en een uitstekende keeper voorkwam echter een tegendoelpunt. Tijd voor een kopje thee.

Na rust veranderde het wedstrijdbeeld niet veel. SVGG en Rekken waren echter beide niet in staat om lang balbezit te houden. Na een opbouwende blunder van SVGG was het echter wel Nick van der Luyt die een bal kon onderscheppen, om deze vervolgens op schitterende wijze over de keeper heen te stiften. 0-3. Ondanks de pogingen van SVGG, hield Rekken de nul. Eindstand, 0-3!

Volgende week op zondag 8 april mag Rekken het thuis opnemen tegen VIOS Beltrum. Een spannende wedstrijd tegen een sterke tegenstander. Hopelijk kan Rekken de goede reeks voortzetten!

Gerelateerde berichten

3 Thoughts to “SVGG 1 – SP Rekken 1 0-3”

 1. … [Trackback]

  […] Find More on that Topic: sprekken.nl/2018/04/01/svgg-1-sp-rekken-1-0-3/ […]

 2. soft background music

  soft background music

 3. … [Trackback]

  […] Find More to that Topic: sprekken.nl/2018/04/01/svgg-1-sp-rekken-1-0-3/ […]

Comments are closed.