Rekken 5 winterstop voorbij

Tijdens  de winterstop was er weer het jaarlijkse uitje van Rekken 5 met middag en avond-programma. Deze keer werd een bezoek gebracht aan het
Piet Mondriaan museum in Winterswijk.  Het middag programma bestond uit een tour door het museum met verhalen over Jonge Piet Mondriaan die in zijn jonge jaren in Winterswijk woonde. Daarna natuurlijk een hapje en een drankje en dan om 24:00 uur met de bus terug naar Rekken.

Rekken 5 heeft na de winterstop die al eind november begon in 2 wedstrijden 4 punten gepakt. Bijna 3 weken geleden werd Winterswijk 12 overtuigend met 5-0 aan de kant gezet. Rekken 5 domineerde de hele wedstrijd en Winterswijk dat de thuiswedstrijd nog met 3-2 had gewonnen kwam er niet aan te pas.
Na weer een weekje rust met ijskoud weer stond er een bezoek aan MEC op het programma. MEC had maar 11 man en vroeg al of ze iemand konden lenen bij aankomst. In de wedstrijd was MEC wel scherp en scoorde uit 1 kans 1 goal….rekken 5 mooie kansen maar 0 goals. Na de rust had MEC wat mensen opgetrommeld maar het wedstrijdbeeld bleef hetzelfde MEC scoorde en Rekken hielp een paar mooie kansen om zeep. Vlak voor tijd moest zelfs nog een 3-2 achterstand worden gelijk getrokken. vlak daarna weer een goal voor Rekken maar buitenspel …zeer vreemd …zo ook in het verslag van MEC: “10 minuten voor tijd leek het er even op dat we toch nog zouden verliezen. Maar grensrechter Ad had vastgesteld dat er sprake was van buitenspel. Dat leek wat vreemd, maar de goal telde niet. Daarmee hielden we nog één punt in Miste. ”   3-3 was de einstand daar kon alleen MEC tevreden mee zijn.

 

Gerelateerde berichten