Edwin van Eerten nieuwe trainer Sportclub Rekken

Sportclub Rekken heeft een nieuwe trainer gevonden voor komend seizoen. De uit Enschede afkomstige Edwin van Eerten wordt de nieuwe oefenmeester. In de gesprekken kregen beide partijen een goed gevoel bij de samenwerking. Van Eerten heeft zich dit seizoen gericht op het afronden van de trainerscursus 2/ UEFA B.” Daarvoor was hij actief als trainer bij Vogido. Wij verwachten beiden een goede keuze te hebben gemaakt en kijken uit naar het komende seizoen.

Gerelateerde berichten

2 Thoughts to “Edwin van Eerten nieuwe trainer Sportclub Rekken”

  1. … [Trackback]

    […] Read More Info here on that Topic: sprekken.nl/2018/03/26/edwin-van-eerten-nieuwe-trainer-sportclub-rekken/ […]

  2. … [Trackback]

    […] Read More to that Topic: sprekken.nl/2018/03/26/edwin-van-eerten-nieuwe-trainer-sportclub-rekken/ […]

Comments are closed.