Jongens onder 9

Jens, Boaz, Daan, Sem, Lynn, Fenna, Isolde en Mike zijn de spelers van het team onder 9. Elke week trainen ze onder leiding van Tom om op zaterdag een topprestatie neer te zetten. Er wordt veel getraind op techniek en op het maken van acties. En de resultaten zijn er dan ook naar. In de beker werd alles tot nu toe gewonnen, waarmee we door zijn naar de volgende ronde. Ook de wedstrijden in de competitie zijn tot nu toe allemaal gewonnen. Meestal met dubbele cijfers. Afgelopen weekend zijn we de grens van 100 gemaakte doelpunten overgegaan. De doelpunten in de beker inbegrepen.

Nog belangrijker is dat we de trucjes en schijnbewegingen waar in de training veel op oefenen steeds meer terugzien in de wedstrijden. Naast de vele goede acties zien we ook steeds meer samenspel ontstaan. Er wordt goed gevoetbald vanuit de positie. Het team wil de komende tijd alles blijven winnen en gaan daar fanatiek voor, zodat we, ondanks dat de KNVB het in de nieuwe opzet niet meer bijhoudt, toch een kampioensfeestje kunnen vieren met zijn allen.

Na elke wedstrijd worden er penalty’s genomen. Die gaan er regelmatig op de meest mooie manieren in. Er wordt echt op de hoeken gemikt.

 

Gerelateerde berichten

Comments are closed.