Rekken 1 Competitie

Zondag 24 september Rekken – Erix  Aanvang 14:00 uur   Balsponsor: Stefan Bos.    Zondag start de competitie voor de ploeg van Marijn Winkelhuis die met zijn team een redelijk goed beker programma afwerkte. Zo werd afgelopen zondag 3de klasser Witkampers verslagen met 3-2. Rekken heeft dit seizoen versterking gekregen van Bram Helmers , Damas Damen  en Dylan Bijlsma.  Maikel Stokkers deed een stapje terug naar het 2de dat dit seizoen samen met het A-team gaat trainen om zo in de breedte ook wat sterker te worden.  Afgelopen seizoen moest Rekken klasse behoud in de allerlaatste wedstrijd veiligstellen. Hopelijk kan Rekken dit seizoen een plek in de middenmoot afdwingen gezien de laatste competitie wedstrijden waar heel makkelijk punten werden verspeeld/weggegeven moet dat mogelijk zijn. Erix is aanstaande zondag direct al een goede maatstaf want afgelopen zondag werd er tegen Grol met 1-1 gelijkgespeeld.
Uitslagen beker:
Rekken – GSV’63    4-3
Diepenheim – Rekken  2-1
Rekken – Witkampers  3-2

 

 

Gerelateerde berichten

Comments are closed.