Pupil van de week: Anne Stomps

Zondag speelt Sportclub Rekken een thuiswedstrijd tegen het Aaltense AD’69. De pupil van de week komt deze keer uit Zuid Rekken en luistert naar de naam Anne Stomps. Anne is 11 jaar en is een heel sportief, actief en vrolijk meisje dat ook veel van muziek houdt. Ze kijkt erg uit naar zondag en heeft al veel mensen uitgenodigd om te komen kijken naar de wedstrijd en haar optreden als pupil van de week.

Samen met haar ouders Heidi en Bert en broer Marc en broertje Nick woont Anne aan de Vredensebaan. Anne heeft een mooie paarswitte grasparkiet. Deze woont in een kooi bij hen in huis en heet Minnie. Ook is er een aquarium met vissen. De meesten zijn guppy’s en er zitten ook nog 4 garnalen bij. Raico is de naam van de 3 jarige bruine Labrador. Deze speelse jongeman is heel aanhankelijk en kent heel veel spelletjes. En als niemand thuis is past Raico op het huis. Ook heeft de familie nog een geit die geen naam heeft en 5 kippen die voor de eieren zorgen.

Anne gaat graag naar school en zit op “OBS de Berkel” in groep 8 bij de juffen Petra en Marije. Anne die later kinderverzorgster wil worden vind het een hele fijne school en ook de juffen zijn erg leuk. Creatieve vakken hebben haar voorkeur. Anne houd van tekenen, verven en knutselen. De donderdag is favoriet bij Anne. Dan staat creatief op het lesrooster.

Anne kan met iedereen goed opschieten. Ze heeft veel vriendinnen. Hun namen zijn Lynn, Lotte, Renske, Daphne, Merel, Silke, Merlijn, Imke, Lisa en Laura. Ze hebben het heel leuk met elkaar. Ze halen ook wel eens Kattenkwaad uit. Maar daarover wil Anne niet al te veel  vertellen.

Met heel veel plezier voetbalt Anne bij Rekken in het team JO13-2- gemengd. Vroeger heette dat D2. Het is een team van meisjes en jongens dat speelt met 7 spelers in het veld. Omdat ze met z’n 10en zijn moeten ze vaak wisselen. Dan krijgt iedereen ongeveer even veel speelminuten. De namen van de teamgenoten van Anne zijn Teun, Bryan, Lynn, Iris, Aniek, Femke, Manon, Gijs en Wout. De favoriete plaats van Anne in het team is links of rechts voor. Op zaterdag bij de wedstrijden is Sanne Tankink de leidster. Op maandag en woensdag worden de trainingen verzorgd door Robin Wegdam, Koen Konniger en Sam Meddeler.

Zoals gezegd is Anne een druk bezet persoontje. Ze is ook lid van gymnastiekvereniging GAREO en op vrijdagavond is ze te vinden in de sportzaal. Dat gymmen bevalt prima en ze leert heel veel van haar sympathieke leraren Pieter Kuiper en Lars Koldeweij.

Ook is ze al meer dan 5 jaar actief bij de majorettes van Crescendo. Woensdagavond is de oefenavond onder leiding van de instructrices Silvia Bouwmeester en Kim Ainsley. Samen met de andere majorettes heeft ze al vaak voor de muziek gelopen bij de optochten die horen bij het Volksfeest, Karnaval, intocht Sinterklaas en serenades en andere gelegenheden.

Het aller-leukste bij Sportclub Rekken vind Anne de wedstrijden. Wie de beste speler van Rekken is weet ze niet. Wat ze wel weet is dat alle spelers van het eerste supergoed zijn en ook allemaal goed hun best doen. Anne vind Daley Sinkgraven de beste voetballer van Nederland en Ajax de mooiste club van Nederland en de hele wereld.

Zondag is het zover! Rekken speelt thuis tegen AD en Anne is de pupil van de week. Anne hoopt dat het een mooie en spannende wedstrijd zal worden. En dat Rekken zal winnen! En wij van Rekken hopen dat Anne, haar familie, haar vrienden en iedereen die ze uitgenodigd heeft een mooie middag zullen hebben.

 

 

Gerelateerde berichten