Rekken club van de week bij Heracles

Afgelopen zaterdag om 16.30 uur vertrokken de eerste auto’s richting Almelo met daarin de vlag-ballenjongens/meisjes bij de wedstrijd Heracles-Utrecht. Om 17.15 uur moesten we aanwezig zijn in de catacomben van het stadion voor de instructies om en rond de wedstrijd.  De A en de B-jeugd mocht wat later komen en zij moesten bij opkomst van de teams in de middencirkel de reuze-vlag omhoog houden. De Heracles-bus kwam om 17:00 uur op het Asterloo om E-F spelers/ouders op te halen in Rekken. Rond 18.00 uur gingen we het stadion in naar het veld om de laatste vlag-instructies van de opkomst door te nemen. De warming-up van beide teams konden we van vlakbij meemaken en na de opkomst met pupil van de week Boaz werden de posities ingenomen om het veld. Voor de Rekkense voetbal-jeugd echt een belevenis om dit te mogen meemaken ! Bekijk de foto’s !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Facebook reacties:

reacties

Gerelateerde berichten

Leave a Comment